Szörnyű halált halt a 14 hónapos csecsemő!!! Egy mély hasadás és több zúzódás is volt a testén! Mutatjuk a megrendítő eset részleteit:

Holtan találtak egy 14 hónapos csecsemőt egy South Hill-i lakásban. A szülők szerint a gyermekre ráborult egy komód, de a halottkém szerint már jóval a bejelentés előtt halott volt. 

Gyilkosság és bűncselekmény elkövetése miatt folyik nyomozás Washingtonban, miután a hónap elején otthonában meghalt egy 14 hónapos gyermek. A szakértő szerint a kisgyermek már órák óta halott volt, mielőtt 20 éves édesanyja július 3-án felhívta a 911-et. Az anya állítólag azt mondta a rendőrségnek, hogy a komód ráesett a lányára. A halottkém azonban egy mély hasadást talált az elhunyt kisgyermek tarkóján, valamint több zúzódás is volt a testén, melyek a gyógyulás különböző szakaszaiban voltak - írja a Crime Online.
Az anya azt állította, hogy 17 órakor indult el dolgozni. előző nap, és otthagyta lányát és 3 éves gyermekét 25 éves apjukkal. Azt állította, hogy másnap hajnali 2: 30-kor jött haza, és elalvás előtt már nem nézett rá a gyerekekre. Az édesanya másnap 13 órakor ébredt fel, de csak 15 órakor ment át a gyerekekhez, hogy földimogyoróval megetesse őket. Ezt követően esett rá a kislányra a komód, de a rendőrséget csak 16 óra körül hívták fel. Ennek mond ellen a halottkém jelentése, aki szerint a csecsemő már órákkal a hívás előtt halott volt. A rendőrség jelenleg gőzerővel dolgozik azon, hogy kiderítsék a kisbaba halálának okát és körülményeit. 
Halott csecsemőre találtak egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen, a nő állítása szerint nem tudott terhességéről, csak akkor szembesült vele, amikor vajúdni kezdett. A rendőrök holtan találták a csecsemőt, egyelőre nem tudni mi okozta a pici halálát.Forrás: life.hu

AKTUÁLIS