Szörnyű kétségek gyötrik a magyar szépségkirálynőt: nem tudja, miatta halt-e meg a nyugdíjas pár!

Továbbra is zajlik a nyomozás Henger Éva halálos kimenetelű közlekedési balesete ügyében. A pornószínésznő és házastársa Dombóvár közelében autózott, amikor egy járműnek csapódtak. Ennek következményeként egy idős pár életét vesztette.Henger Éva már szeretne fellélegezni, de nagyon úgy tűnik, hogy erre egyelőre semmi oka. Nem tudhatja ugyanis, hogy mi vár rá. Tavaly tavasszal Dombóvár közelében autózott a férjével, amikor autójukkal összeütköztek egy másik gépjárművel. A balesetben egy idős pár életét vesztette.A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől kérdezte meg az oldal, hol tart jelenleg a nyomozás – hány tanút, illetve gyanúsítottat hallgattak ki, mikorra várható a vádemelési javaslat –, de csupán egy szűk szavú válaszlevél érkezett:

– Az Ön által kérdezett üggyel kapcsolatban tájékoztatom, hogy a nyomozás még folyamatban van. A nyomozás érdekeire való hivatkozással nem áll módunkban egyéb információt közölni – írta Komlósiné Kiss Anett.

Mindez azt jelenti, hogy továbbra sem tisztázott, terhel-e valakit felelősség az idős pár haláláért, vagy csupán egy véletlen, tragikus balesetről van szó – egy olyan balesetről, melyben egyébként a volt pornószínésznő és férje, Massimiliano is megsérült. Kórházba kerültek, és Éva egy ideig még azután is kerekesszékben ülve élte mindennapjait, hogy hazaengedték őket. Azóta fizikailag csaknem teljesen felépült, de a lelki traumát még nem sikerült kihevernie.

A volt szépségkirálynő testvére korábban arról beszélt, Éva gyötrődik a történtek miatt:

A nővéremnek most nem elég a testi fájdalmaival megbirkózni, az a tudat sem hagyja aludni, hogy ketten meghaltak abban a balesetben, amelynek a részesévé vált. Próbáljuk benne tartani a lelket 

– közölte akkor Beb, aki elzárkózott a nyilatkozattól, ahogyan Henger Éva is. Azt mindenesetre a volt pornószínésznő egyik közeli ismerőse elárulta, hogy Éva szeretne az eljárás végén virágot vinni az elhunytak sírjára.

Forrás: borsodonline.hu


AKTUÁLIS