Sokkot kaptak a szülők!!! - Fejbe lőtte magát egy 10 éves kisfiú játék közben!!! Itt történt a tragédia! Mutatjuk a részleteket:

 A tízéves gyerekkel játék közben történt a baleset.

Borzasztó baleset történt a XVII. kerületben a Rózsahegy utcában egy 10 év körüli gyermek 

Az édesapja légpuskájával fejbe lőtte magát, miközben az udvaron játszott. Az eset után nem sokkal kórházba szállították a fiút, akit azóta bent is tartanak a vizsgálatok miatt. 
A lap felkereste az apát, akit nagyon megviselt az eset. Félti a fiát és sajnálja a történteket. Bár nem kívánt nyilatkozni az esetről, annyit elárult, hogy baleset történt.

A férfi elmondása szerint éppen a lakásban tartózkodott, miközben a fia kint játszott az udvaron. A férfi nem is hallott semmit, először azt sem tudta, hogy baj történt, a fiú rohant be hozzá. Ezt követően hazavitték az édesanyjához, aki mentőt hívott. Az apa azt is elárulta, hogy a gyerek már jobban van, de további vizsgálatok miatt bent tartják.


A Metropol megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 4-én egy XVII. kerületi lakásban egy gyermek légpuskával véletlenül fejbe lőtte magát, és súlyos sérülést szenvedett.

 A XVII. Kerületi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy 48 éves férfit.

Forrás: metropol

AKTUÁLIS