PELLER MARIANN jogosan fakadt ki: "- Légy férfi, hagyd ezt abba!” - üzente egy ismeretlennek, aki ezt tette vele:

 Üzente az ismeretlennek, akitől péniszfotót kapott!


Kezdeményezhetnek-e nők az ismerkedésnél? – ezt a témát járták körül a Reggeli stúdiójában hétfőn. Peller Mariann rögtön a tárgyra tért: ő nem szokott kezdeményezni, őt meg kell hódítani.

Én a régi típusú iskola vagyok. Eszembe nem jut. Sőt: nem is hagyom magam egykönnyen. Engem meg kell hódítani, nekem kell udvarolni. Nincs jó érzésem attól, hogy a mai generációnál ez nagyon gyakori. Hogy a csajok ráírnak a fiúkra vagy szórakozóhelyeken durván felkínálják magukat a fiúknak.

Majd az adás későbbi pontján Peller egy állítólagos kutatást emleget arra vonatkozólag, hogy a fiatalok egyre gyakrabban küldenek egymásnak fotót a nemiszervükről.

Amikor én kaptam ilyen fényképet a közösségi médiás felületeimen – hál’ istennek nem sokszor fordul elő –, azonnal válaszoltam az illetőnek. Azt éreztem, nem hagyhatom magára a vak erdőben a szerencsétlent, hogy ezt most komolyan gondolod? Megírtam: »Ezt komolyan gondolod? Légy férfi, kérlek szépen, és ezt hagyd abba, kezdj el udvarolni!«. Nem akarom megalázni, csak rávilágítani, hogy ez nem jó irány.
 

Forrás: 24.hu 

AKTUÁLIS