Őszinte vallomások! Ezeket mondták Bochkor Gáborról korábbi szeretői! - Mutatjuk:

 Nagy szerelmek, óriás álmok, amelyek közül természetesen nem mindegyik valósult meg - Bochkor Gábor szerelmi életét nem mindig titkolta a nagyvilág elől. Így például Molnár Anikóval való kapcsolatát is tudta az egész ország. 

Összeszedtük azokat a hölgyeket, akik a műsorvezető párjai voltak.Gáborral esküvőt terveztünk, és sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk.

Ő kezdeményezte mindkettőt, majd semmi sem lett belőle. 2005 óta pedig nem is beszéltünk egymással. Pedig hihetetlen mélyérzésű ember, aki nagyon tud szeretni, csak sajnos nem tartósan" – mondta később Molnár Anikó.

A lap azt az esetet is leírta, amikor Osvárt Andrea számára kiderült, Bochkor Gábor nem hűséges. Mindezt a rádiós laptopja bánta.

Ültem a kanapén, éppen laptopoztam.A gép nyolcszázezer forint értékű volt, erre Andi kitépte a kezemből, majd ripityára törte - árulta el egy műsorban a rádiós. Szerelme volt még például Dobó Kata, és Tornóczky Anita. Utóbbi úgy fogalmazott, "Gábor nehéz természetű, akihez sok megértés és türelem kell, de alapvetően érző lélek."
Az utóbbi egy-két évben Demeter Alexandra lett a kedvese.

Persze, voltak nagyon szép pillanatok, főleg az elején, de kiderült számomra, hogy ez egy egészségtelen kapcsolat, ami engem megvisel

- mondta a szakításukat követően Alexandra.
Forrás: origo.huAKTUÁLIS