Nincsenek szavak arra, ami a 4-es metrón történt, és szinte futótűzként terjed az interneten a videó! - Az egyik utas is megszólalt: "A környezetemben ülők közül mindenki felfigyelt..."

Megdöbbentő, de igazán kellemes meglepetésben volt része néhány szerencsés utasnak a 4-es metrón, amikor az egyik utas egyszer csak hangosan énekelni kezdett. 

Ezután egyre csak fokozódott az előadás.


Nem amatőr énekesről van szó, hanem a Follow The Flow nevű együttes alakításáról, ezt persze az utasok nem tudták. A videó futótűzként terjed a neten, már több, mint 2 millióan látták.

A legújabb dalukat, a Szélcsend című számot adták elő. 

az egyik utas megszólalt a történtekről:

- Nekem az egész teljesen spontán zajlott. Utaztam hazafelé a metrón, pont ott szálltak fel, ahol ültem, és gyönyörű szépen elkezdtek énekelni. Gondoltam, hogy valamilyen zenekarnak, együttesnek a hangját hallom. Én nagyon örültem neki, tényleg egy nagy energiát sugárzó dalt énekeltek. Utaztak két megállót a metrón, és ezt követően leszálltak. És mi, akik élvezhettük ezt a műsort, meg is tapsoltuk őket - emlékezett Éva.

- Mindenki nagyon pozitívan fogadta az előadást. A környezetemben ülők közül mindenki felfigyelt rájuk, senkinek az arcán nem láttam méltatlankodást vagy zavart. Én azt gondolom, hogy nagyon pozitív volt itt a reakció. Közben elkezdtem azon agyalni, hogy Európa városaiban jóval gyakrabban előfordul ez, hogy utazol a metróval, jársz a városban, és együttesek fellépnek, vagy valaki nagyon szépen énekel. Most már azért én kicsit hiányolom, de remélem, hogy visszatérnek. Korábban Budapest utcáin nagyon jó kis spontán koncerteket lehetett hallani - folytatta.
Forrás: blikk.huAKTUÁLIS