Hoppá! Szandi nagy bejelentése mindenkit meglepett! - Babafotóval jelezte a nagy hírt! Csak úgy özönlenek a gratulációk!

Szandi már hosszú ideje él boldog házasságban. Bogdán Csabával való házassága harmonikus és kiegyensúlyozott, és szinte soha nem keveredtek nyilvános botrányba. 


Szandi boldogsága határtalan, és nemcsak családja ünnepel vele, hanem valamennyi rajongója is. Közösségi oldalán osztotta meg a világgal, hogy pontosan 17 évvel ezelőtt adott életet harmadik – s egyben legkisebb – gyermekének, Csabának

1992-től alkotnak egy párt, majd hét év együtt járás után, 1999-ben össze is kötötték az életüket. Szerelmük azóta is lángoló, családjuk pedig boldogabb, mint valaha. Első gyermekük, Blanka 2000-ben látott napvilágot, vele pedig rendszeresen vállal szerepeket az énekesnő. 

Azóta is sok közös programot szerveznek, és edzeni is együtt járnak. 2002-ben született meg Domonkos, aki igyekszik kerülni a rivaldafényt, így szinte sosem látjuk őt nyilvánosság előtt. A legkisebb gyermeke, Csaba 2006 márciusában született, neki pontosan ma van a születésnapja. 

Csabika – anyjához hasonlóan – színpadra született, igaz, ő nem, az éneklésben találta meg önmagát. A fiú táncosként halmozza a sikereket, és nagyon szeret színpadra állni, hogy megmutassa tehetségét.

Legfiatalabb gyermeke születésével 17 évvel ezelőtt Szandi minden álma teljesült: háromgyermekes, nagycsaládos édesanya lett. Azóta sem felejtette el azt a boldogságot, ami akkor érte, és a gyermekeiből azóta is sok erőt és örömöt merít.

,,17 évvel ezelőtt hajnali 4 óra 25 perckor világra jött harmadik gyermekünk, Csabus! Általa, Vele beteljesedett minden, amiről kislány korom óta álmodoztam. Amikor a születése után néztünk egymás szemébe, egy örök életre megmaradt bennem! Azt a vele született bölcsességet, amit akkor láttam a tekintetében, a mai napig tapasztalom. Igazán mélyen tudunk beszélgetni az élet dolgairól és mindig kiváncsi vagyok a véleményére fontos döntéseknél. Nagyon szeretem, hogy sajátos stílusa van és fontos számára, hogy mindig önmaga lehessen" – írja Szandi.

Forrás: borsodonline.hu

AKTUÁLIS