Felfoghatatlan tragédia!!! - Megfulladt a bölcsődében egy 9 hónapos tündéri kisfiú! - Mutatjuk a sajnálatos részleteket!

 Bölcsiben megfulladt kisfiuk előtt tisztelegnek az összetört szívű szülők.


A legjobb baba volt, egyszerűen tökéletes.

- mondták megtört szülők, Zoey és Lewis Steeper a kilenc hónaposan elhunyt kisfiukról, Oliverről.

A kis Oliver agysérülés és szívroham következtében halt meg hat nappal azután, hogy fulladozni kezdett az ételtől a bölcsődében. A tragikus eset még 2021 szeptemberében történt az angliai Kentben.
A szörnyű tragédia ellenére a megtört szülők most azt a felfoghatatlan tájékoztatást kapták a Koronaügyészi Szolgálattól (CPS), hogy nem indítanak büntetőeljárást a bölcsőde ellen, amely a horror után végleg bezárt.

Természetesen a 32 éves Zoey és a 37 éves Lewis ezt nem fogadja el és a határozat felülvizsgálatát kérték. Az ügy érdekében egy nyilatkozatot is közzé tettek az Oliver Steeper Alapítvány honlapján, amelyben azt írják:
Bár az eredeti vizsgálat arra a következtetésre jutott, hogy az óvoda szabályzata és eljárásai rosszak voltak, ebben a pillanatban a fiunk tragikus és elkerülhető haláláért senkit nem vontak felelősségre. 

"Teljesen lesokkolt minket és borzasztóan csalódottak vagyunk a döntés miatt, azonban nem hátrálunk! Már felkértük a Leigh Day szakjogászait, akik be is nyújtották fellebbezésünket a Koronaügyészi Szolgálathoz"

- mondták a felháborodott szülők. Minden követ megmozgatunk az ügy érdekében, mert úgy érezzük, hogy a tragikus napon történt események számos kulcsfontosságú aspektusát vagy figyelmen kívül hagyta a CPS, vagy hiányok voltak az információi.

Hozzátették: abban is csalódtak, ahogy Ofsted (Oktatási, Gyermekszolgáltatási és Képességi Szabványok Hivatala) kezelte az ügyet.

A felfoghatatlan tragédián végig ment házaspárnak azóta már született még egy gyermeke, ezzel kapcsolatban elmondták, hogy elképesztően hálásak az "újabb esélyért", és hogy ismét szülővé válhattak, azonban továbbra is határozottan kampányolnak az óvodai tanár-gyerek arány megoldásáért.
Forrás: borsodonline.hu

AKTUÁLIS