Balogh Levente őszintén beszélt: „Enyém a felelősség!” – A Cápák között multimilliomosa huszonévesen ittasan vezetett, ezért egy autóbalesetben elveszítette a..."

Balogh Levente, a Cápák között befektetője a minap a TikTok-oldalán írt arról, hogy a Bács-Kiskun Megyei Baleset megelőzési bizottság felkeresésére karitatív tevékenységet kezdett végezni azért, hogy kevesebb baleset történjen az utakon – a nemes célhoz pedig mint kiderült, személyes kötődése is van.


30 évvel ezelőtt, huszonéves koromban egy borzasztó tragédia történt velem. Egy közlekedési balesetben jómagam megsérültem, és elvesztettem egy barátomat. 

Ezt a traumát a mai napig nem tudom feldolgozni, főleg mert az én hibámból történt! A hazafelé vezető úton kikanyarodott elénk egy autó, én elrántottam a kormányt. Enyhén alkoholos befolyásoltság alatt voltam, így enyém a felelősség! 

– írta posztjában Balogh, hozzátéve: a hibájáért megkapta a megfelelő büntetését.
A fent említetteket kötelességemnek éreztem így, az idő múlásával megosztani, hogy az én hibámból tanulhassanak mások, és ne kövessenek el hasonlót! A 3 legfontosabbat mindig tartsd be, amikor volán mögé ülsz: Ne mobilozz! Kösd be magadat! Ne fogyassz alkoholt! Vigyázzunk egymásra!

– zárta gondolatait.
Forrás: 24.hu

AKTUÁLIS