TRAGÉDIA! - Horrorbaleset után küzd az életéért a Magyar Közút fiatal munkatársa! "-"Dolgod van még itt, Imi!"

 Egy másik kocsi által elgázolt szarvas zuhant a Magyar Közút egyik szállítóautójának kocsijára. Egy bent ülő dolgozó súlyosan megsérült, az állat ugyanis valósággal átszakította az autó tetejét. Imre életéért jelenleg is százak imádkoznak.


Mint arról a Bors is írt, elképesztő baleset történt hétfőn reggel Zalaegerszeg és Bagod között: a 76-os főúton haladó Opel Astra elgázolt egy elé ugró szarvast, az állat azonban egyenesen a szembe jövő VW Transporter elejének csapódott, egy bent ülő férfi pedig súlyosan meg is sérült. 


A hatalmas vad nem csak az őt elgázoló Astrát zúzta össze, de a Transporter tetejét is összeroncsolta. Hamarosan kiderült, hogy a szállító kocsi a Magyar Közút egyik autója volt, amely éppen a dolgozókat vitte munkába, a sérült férfi pedig a körmendi mérnökség fiatal munkatársa, Imre.

 A férfi súlyos állapotban szállították kórházba, ahol megoperálták, de állapota továbbra is válságos:

- Imre súlyos, életveszélyes fejsérüléssel került a szombathelyi kórházba. Azonnal megoperálták, de továbbra is válságos állapotban van. Imre 36 éves, nős, két kisgyermek édesapja. Arra kérünk mindenkit, hogy imádkozzunk (ki-ki a maga hite szerint) együtt Imréért és a családjáért – írta a Magyar Közút.

A férfi ismerőseit, barátait sokkolták a történtek:

 – mesélte a férfi egyik ismerőse. Hozzátette, hogy valóban fohászkodnak a férfi életéért:

Egy arra járó autós elmondta, hogy mindkét autó annyira összeroncsolódott, hogy azt hitte, hogy több sérült is lesz:

– fogalmazott egy arra autózó sofőr, aki szerint lehetetlen az ilyen baleseteket kivédeni:

- Mehet lassan az ember, de bármikor elé ugorhat egy vad. Én is gyakran járok erre, de eddig szerencsém volt: csak az út mellett ácsorgott múltkor egy példány. Viszont, ha kiugrik elém, vélhetően én sem tudom kivédeni – szögezte le.


Forrás: borsodonline.hu


AKTUÁLIS