Szörnyű tragédia! - Mindenki őt kereste, de sajnos holtan került elő a 16 éves lány!

A kamasz lány holttestét egy erdőben találták meg.


Több mint fél év után került elő egy amerikai lány, akinek még tavaly júliusban veszett nyoma. Susanna Morales holttestét február 6-án találták meg a Georgia állambeli Atlantában, egy külvárosi erdőben - írja a Szeretlek Magyarország.
Hétfőn letartóztattak egy rendőrt, akit azzal vádolnak, hogy eltitkolta a 16 éves tinilány halálát. A Gwinnett Megyei Rendőrfőkapitányság szerint Morales eltűnését 2022. július 26-án jelentette be a családja. Susanna az eltűnése napján még üzent egyet az anyjának 21 óra 40-kor, hogy hazafelé tart. Az okostelefonja adatai és a videófelvételek megerősítették, hogy a lány valamikor 22:07 és 22:21 között gyalogolt hazafelé, majd a telefonja utoljára 22:21-kor csörgött. Ezután a telefont kikapcsolták vagy lemerült az akkumulátora.
2023. február 6-án aztán valaki bejelentést tett a rendőrségen, hogy holttestre bukkant az erdőben Atlanta külvárosában. Néhány nappal később megállapították, hogy az emberi maradványok Susanna Moraleshez tartoznak. 

A helyi rendőrség közleményében közölte, hogy teljes mértékben együttműködik a Bryant elleni nyomozásban. Azt is írták, hogy imádkoznak Susana Morales családjáért és barátaiért, valamint mindenki másért, akit ez a tragédia érintett.

Forrás: atv.hu


AKTUÁLIS