SZÍVSZORÍTÓ!!! Nem volt jegye a kisbabának, ezért otthagyták a szülei a reptéren!!! Milyen szülő lehet képes ilyesmire?? Íme a részletek:

Egy Tel Avivból Brüsszelbe tartó járatra próbált meg felszállni egy pár a kisbabájával, azonban jegyet nem vettek a kicsinek, így inkább megpróbáltak nélküle felszállni – írja a LADbible


A pár valószínűleg azt a kiskaput próbálta meg kijátszani, hogy a legtöbb tömegközlekedési eszközön a kisbabák ingyen utazhatnak, azonban ez alól a repülők kivételt képeznek, ugyanis szinte mindenütt kötelező 14 napos kor felett jegyet venni a kisbabáknak is.
A belga útlevéllel rendelkező szülőket felszólították, hogy váltsanak jegyet a kicsinek, azonban erre nem voltak hajlandóak. A kisbabát babakocsiba tették, és bár egy ideig magukkal vitték, a beszálláshoz már a babakocsi nélkül érkeztek. A reptéri személyzet észrevette, hogy a pár ott akarta hagyni a kisbabájukat a reptéren, így értesítették a rendőrséget.MÁSIK ESET:

A check-in pultnál hagyta a kisbabáját egy pár az izraeli Ben-Gurion nemzetközi repülőtéren, mert a gyermeknek nem váltottak repülőjegyet, írja a CNN.

A család kedden szeretett volna felszállni a Ryanair Tel Aviv-Brüsszel járatára, de a gyerektől megtagadták a továbbhaladást, mert neki nem volt jegye.

A szülők ezt tudomásul vették, de akkor már késésben is voltak, így a biztonsági kapukhoz rohantak.

Az esetet jelentették a rendőröknek a világ egyik legbiztonságosabbnak tartott repülőtérén. Az egyenruhások megkeresték a szülőket, akik nem szállhattak fel így a gépre.

A Ryanair honlapján elérhető tájékoztatás szerint a szülőknek átszámítva körülbelül 10 ezer forintos összeget kell fizetniük, ha a gyermekük az ölükben utazna a repülőn. Ha viszont székbe ültetnék a gyereket, akkor neki is meg kell venni a teljes árú jegyet.Forrás: 24.hu

AKTUÁLIS