L.L. Junior NAGY ELHATÁROZÁSA: "- Büszke vagyok magamra, hogy már..." A részletek a cikkben:

 L.L. Junior büszkén számolt be a közösségi oldalán egy nagy elhatározásáról a rajongóinak. Mint kiderült, az előadó egy jó ideje már nem fogyaszt alkoholt. Azt is elmondta, mióta nem iszik.



Beazámoltunk róla, hogy L.L. Junior mindent és mindenkit hátrahagyva néhány hónapra Dominikára költözött. A zenész teljesen fel szeretne töltődni, és újult erővel visszatérni. Elmondása szerint ezentúl minden évben be akar iktatni egy hasonló utat majd. Február elején indult el a ferihegyi repülőtérről, kisfiától, pedig elérzékenyülve búcsúzott.





"Nagyon nehéz volt elköszönni a gyerekeimtől és édesanyámtól. Lacika a reptér parkolójában pityeredett el, csak sírtunk és öleltük egymást. De persze, ő is tudja, hogy nem örökre megyek el. Pár hónap és hazatérek feltöltődve, új dalokkal" mesélte akkor lapunknak a zenész.





Úgy látszik, Junior is követi az "új év, új én" fogadalmat, ugyanis a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében arról számolt be, hogy már 55 napja nem ivott már alkoholt. Egy koktéllal pózolt a Paradicsomban, majd ezt írta a fotóhoz:

Ötvenötödik napja dobtam a piákat, ez is egy Virgin Mojito. Nem kamu – közölte követőivel az énekes.





Forrás: blikk,hu

AKTUÁLIS