Hoppá! Curtis a tévében buktatta le Kulcsár Edinát és Csutit!

Tavaly januárban robbant a hír, miszerint zátonyra futott Csuti és Kulcsár Edina házassága. A kapcsolatuk felett azonban jóval korábban kimondták a végítéletet.


Kulcsár Edina és Csuti viharos szakításának még ma is érezzük néha az utószelét, s bár mindketten megtalálták a boldogságot, most újabb részlet látott napvilágot a válásukkal kapcsolatban. Egészen pontosan arra derült fény, hogy mikor is futott zátonyra pontosan a házasságuk.
A karácsonyt már nem töltötték együtt

Már azelőtt is sejtették a rajongók, hogy valami nincs rendben Kulcsár Edina és Csuti házasságában, mielőtt bejelentették volna, hogy minden erejükkel azon vannak, hogy megmentsék a kapcsolatukat. A próbálkozások ellenére azonban nem sikerült túljutniuk a mélyponton, legalábbis együtt nem… 2022. januárjában egy érzelmes közleményben bejelentették, hogy közös életük véget ért, a továbbiakban pedig külön utakon folytatják, gyermekeiket viszont a legnagyobb egyetértésben nevelik majd. 

Ekkor még senki sem gondolta volna, hogy alig pár nappal később már egy másik férfi oldalán mosolyog majd az egykori szépségkirálynő, arra pedig végképp nem számítottak a rajongók, hogy az új szerelem nem más, mint az akkor 25 éves G.w.M. Edina akkor úgy nyilatkozott, hogy a rapper mellett boldogabb, mint valaha, az azonban nem derült ki, hogy az egykori álompár mikor is tett pontot a házasságuk végére, egészen idáig… Az ügyben most egy új szereplő szólalt fel, aki nem más, mint Curtis…

– szúrta ki a Bors Bochkor műsorában a rapper szavait. Vagyis Edina és Csuti már az ünnepeket is külön töltötték, s csak fél hónapra rá jelentették be a nagyközönség előtt is a válásukat.
Forrás: metropol.hu


AKTUÁLIS