Hogy mik vannak! ... Beperelték Várkonyi Andreát a bíróságon, mert felfedte a...

Várkonyi Andreát beperelték a bíróságon, mert felfedte a fogyás titkát!


Múlt hónapban az Országos Dietetikus Szövetség pert indított a híres színésznő, Várkonyi Andrea ellen, ugyanis a televíziós szereplései után, mikor elmesélte, hogy hogyan tudott ilyen gyorsan lefogyni, zuhant a dietetikusok és fitneszedzők ügyfelei száma. És megnyerte ezt a pert. Megkértük, hogy meséljen mindenről részletesebben.
- Andrea, elmesélnéd, mi történt?

z egész néhány hónapja kezdődött, amikor a Hello című műsorban elmondtam, hogyan sikerült kevesebb mint egy hónap alatt 10 kg-ot leadnom, és soha nem jártam edzőterembe, és nem vettem igénybe dietetikusok szolgáltatásait. Sőt, senkinek sem ajánlom, hogy kérjen tőlük segítséget, hiszen van sokkal egyszerűbb, hatékonyabb és olcsóbb módja a súlyfelesleg megszabadulásának. Egy héttel az interjú után kaptam egy levelet az Országos Dietetikus Szövetségtől, amelyben arra kérték őket, hogy utasítsák el a tévében tett állításomat. Ezt persze nem akartam, mert nem volt rágalom a szavaimban! Az pedig, hogy vevőhiánytól szenvednek, csak az ő problémájuk. Nagyszerű, hogy az emberek megtanultak gondoskodni magukról anélkül, hogy sok pénz és egészségkockázat kellene. Hiszen az otthoni természetes gyógymódoknak köszönhetően a karcsúsodás most könnyebb, mint bármikor bármikor!    
- Aztán mi történt?

Elkezdtek fenyegetőzni. És mindenféle csúnya dolgokat írni a közösségi oldalakon. Képzeld, még a telefonszámomat is meg kellett változtatnom, és biztonsági őrt kellett fogadnom. Esküszöm, örökké emlékezni fogok életem erre a szörnyű időszakára!


- Meglepett?

Nem, mérges voltam! Ezek az emberek mindenre készek, hogy továbbra is kirabolják a hétköznapi embereket! Felhívtam az ügyvéd barátomat, de nélküle is tudtam, hogy megnyerhetem az ügyet, mert az igazság az én oldalamon volt. Sajnos egy meghallgatás nem volt elég, és még kétszer kellett bíróság elé állnom. De végül a bíró a mi oldalunkon állt, és kénytelenek voltak büntetést fizetni csalásért és erkölcsi kártérítésért. Később ezeket az összegeket a Gyermekalapba utaltam át.

- Mond, mi okozta a sok problémát?

Az a helyzet, hogy elmondtam az egész országnak, hogy a Keto Lightmel fogytam. Ezeket a kapszulákat egy barátom ajánlotta nekem, aki azt mondta, hogy ezekkel a kapszulákkal gyorsan le fogok fogyni és megtisztítom a szervezetemet a méreganyagoktól. Először nem igazán hittem, de egy hónap múlva már nagyon örültem az eredménynek: 11 kg-ot fogytam! Ezen kívül jobban érzem magam és boldog vagyok. Képzeld el, hogy még az évek óta fárasztó akne is eltűnt. Elég naponta kétszer meginni 1 kapszulát és kész!

- Ez egy drága módszer, ami a hétköznapi emberek számára nem elérhető?

Nem, egyáltalán nem! Összehasonlítva azzal a pénzzel, amit dietetikusra és személyi edzőre költöttem, ez a módszer olcsó. Hatékony felhasználása pedig teljesen kivitelezhető. Igaz, hogy a terméket csak az interneten keresztül értékesítik, ezért csak a hivatalos weboldalon keresztül szabad megrendelni.   
Forrás: blikk                

AKTUÁLIS