"-Győzőnek volt nője!" - Gáspár Bea nyíltan beszélt a megcsalás részleteiről...

 Gáspár Bea: Nem tűrtem a megcsalást, Győzőnek volt nője, külön is költözött akkor

Nem csak a Győzike show-ban játszották el.     Lakatos Levente YouTube-műsorában volt vendég Gáspár Bea. A Blikk által először szemlézett adásban egyebek között úgy fogalmazott a celeb, hogy szerinte csak legenda az, hogy roma kultúrában sokat kell tűrni a nőknek. Ő úgy érzi, mindig a periférián mozgott, ezért is volt keményebb Gáspár Győzővel, mikor hűtlenség ütötte fel fejét a kapcsolatukban.

"- Ez egy legenda, mert nem kell eltűrni. Elvárás, hogy tűrjél sokat. Én nem vagyok a roma közösség tagja, mindig a periférián mozogtam. Ezt lehet, hogy egyes embereknek el kell tűrnie, mert az anyósa vagy az apósa ott van a háttérben, és ők azt mondják, hogy ezt meg kell bocsátani a gyerekek miatt. A végtelenségig viszont nem. Én akkor sem tűrtem el a megcsalást. A valós megcsaláskor ugyanis nem forgott a kamera. Győzőnek volt nője, külön is költözött akkor tőlem." 

Gáspár Bea azt is elmesélte, a gyerekek tudták akkor is, hogy mi történt: „A mai napig tudják, hogy az apjuk félrelépett. A benzinkutas kiröhögött, hogy külön mentem Győzővel. A címlapokon csak akkor jött le, hogy megcsalt a férjem, amikor csak eljátszottuk a show-ban. Nem rám haragudtak az emberek”

Forrás: 24.hu.

AKTUÁLIS