Egy csodagyerekként ismert magyar diák magas rangú állami kitüntetésben részesült, miután felfedezett egy módszert, melynek segítségével a látás bármely életkorban helyreállítható!

 Az Európai Szürkehályog és Refraktív Sebészeti Társaság tavaszán megrendezett kongresszusán hihetetlen esemény történt. A közönség 10 percig tartó tapssal fogadta a tribünön álló Juhász Márk magyar egyetemistát. 

Ő volt az, aki egy olyan egyedülálló formula alkalmazását javasolta, amely képes bármilyen életkorban gyógyítani a szembetegségeket, megakadályozva ezzel a teljes látásvesztést.


Márk egy nagyszerű ötlettel állt elő, melynek megvalósításán több európai intézet is dolgozni kezdett. A készítmény kifejlesztésében a szemészeti kutatóközpontban dolgozó kutatók és neves szakemberek vettek részt. A készítmény jelenleg készen áll és kiváló eredményeket sikerült felmutatnia.

Miképpen mentheti meg az új készítmény emberek millióit a vakságtól és hogyan juthat hozzá a magyar lakosság óriási kedvezménnyel – mai anyagunkból mindez kiderül.
Tudósító: "Márk, ön a világ tíz legkiválóbb orvostanhallgatója közé tartozik. Miért döntött úgy, hogy a látásproblémákkal szeretne foglalkozni?"

Nem nagyon szeretek erről nyilvánosság előtt beszélni, a motiváció személyes életemből fakad. Anyukámnak néhány évvel ezelőtt rohamosan gyengülni kezdett a látása, és sem a szemüveg sem a kontaktlencse nem használt. A szeme egyre csak rosszabbodott. Beiratkozott műtétre, de a kijelölt időpont előtt egy héttel megállapították, hogy a látásvesztést nála a szemfenék és a szemlencse rossz vérellátása okozta. Ez pedig azt jelenti, hogy műtétről szó sem lehet.
Nagymamám annak idején nagyon hasonló betegség miatt veszítette el teljesen a látását. Akkor kezdtem el komolyan tanulmányozni a szembetegségeket. Meg voltam döbbenve, mikor rájöttem, hogy a gyógyszertárban kapható készítmények többsége színtiszta vegyszerből áll, amely csak még tovább súlyosbítja a helyzetet. Anyukám ezeket a gyógyszereket szedte nap mint nap. 
Forrás: cheerfuldoctor.pro

AKTUÁLIS