ALEKOSZ iszonyú bunkó volt a Szerencsekerékben, egy játékostársára is rámoccant! Mutatjuk:


Végül aztán nem is a nagy mellénnyel okoskodó egykori valóságshow-sztár vitte haza a milliókat Kasza Tibi vetélkedőjében.


Kasza Tibi ma már hétpróbás tévésnek számít, de szemmel láthatóan még az ő agya is lefagyott párszor, amikor az újjáéledt Szerencsekerék legutóbbi adásában az egyik játékos, a kameráktól és önnön népszerűségétől megrészegült Nagy Alekosz ha kellett, ha nem, produkálta magát. Például elárulta, mi jut eszébe elsőként az Ausztrália szóról: Palik László.

mivel a „Forma–1 mindig az ausztrál nagydíjjal indul” (valójában a 2000-es és a 2010-es években már nem egyszer Bahreinben startoltak el a futamok, Palik pedig 2010 után már nem volt Forma–1-kommentátor).
Ezután feldobódott témaként az „ülve pisilés” is, mire Alekosz akadémiai kiselőadást tartott (urológus ismerősére hivatkozva) a nők és férfiak vizeletürítési szokásairól.


Ez a kérdés egyébként Alekosz szerint olyan nehéz volt, hogy „az már Vágó István-szint!” Bár a helyes megfejtés végül nem neki jött össze, a kondigép tárgynyeremény láttán kibuggyant belőle a hímsoviniszta bunkó:

A nők ne sportoljanak! Elférfiasodnak, erősek lesznek, dominánsak lesznek. El kellene kerülni...

Alekosz természetesen akkor sem tudta türtőztetni magát, amikor nem rá vetült a reflektorfény, hanem játékostársa, Hajnalka mesélt el egy pikáns sztorit, amikor véletlenül egy szál bugyiban szólt ki hajnalok hajnalán az odakint várakozó kollégájának. A témán azonnal fellelkesülő egykori valóságshow-hős kéretlen okoskodása természetesen itt sem hiányozhatott:

Alekosz később sem fogta vissza magát. A játék egy pontján például nem kertelt, magabiztosan kijelentette:

Hallgass rám, Hajnalka! Értek a nőkhöz, ismerem a nőket, nyugodj meg!


A végén aztán felrobbant a stúdió: az utolsó percben írta át teljesen az állást az egyik játékos,

aki egyetlen pörgetéssel ugrott az élre, és végül a játékot is megnyerte.

Spoiler: hár nem Alekosz lett a 4,3 milliót hazatalicskázó, boldog győztes... 

Forrás: port.hu

 

AKTUÁLIS