2009-ben nyolcasikreket szült az anyuka: a gyerekek épp ma lettek 14 évesek, így néznek ki! Még mindig nagyon hasonlítanak egymásra! (a fotó a cikkben)

Nadya Suleman, vagy közismertebb nevén „Octomom” 2009-ben adott életet nyolcas ikreinek, az egész világ nagy megdöbbenésére. Akkoriban az ő babái voltak a világ első nyolcas ikrei, akik mind életben maradtak.


Suleman azonban nem kedveli az Octomom becenevet, különösen azért, mert a nyolcas ikreken kívül van még hat idősebb gyereke is – négy fiú és két lány.

Annak idején Nadya is nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy nyolcas ikreket vár, de ennek ellenére bátran nézett szembe a kihívással. Az ikrek, Nariyah, Isaiah, Jeremiah, Maliyah, Josiah, Jonah, Noah és Makai, nemrég töltötték be a 14 évet, és már nyolcadik osztályba járnak. Nadya, aki most 47 éves egyedülálló édesanya, gokartozással és pizzázással tette különlegessé legfiatalabb gyerekei születésnapját.
Nadya mindig is arra vágyott, hogy édesanya legyen, de azt még ős sem gondolta volna, hogy 14 gyereket nevel majd fel. Minden gyereke in vitro megtermékenyítéssel fogant – 2001-ben adott életet első kisfiának, majd egy évvel később kislánya született. Ezután is folytatta az IVF kezeléseket, és a nyolcas ikrek születése előtt még háromszor esett teherbe – egyik alkalommal ikrekkel.A nyolc magzat neki is hatalmas meglepetés volt, de örömmel várta a születésüket. Amikor azonban híre ment a történetének, az emberek többsége nem volt ilyen pozitív, és sokan elítélték őt, amiért ilyen sok gyereket vállal. Nagyon sok kritikát kapott, őrültnek, instabilnak, felelőtlennek nevezték, de ő biztos volt benne, hogy készen áll a feladatra.


Forrás: twice.hu

AKTUÁLIS