Keleti Andrea: „Nem azért fogytam, hogy tele legyen vele a média, hanem azért, mert..."

 Legújabb interjúsorozatunkban, az Így sikerült!-ben olyan sztárokkal beszélgetünk, akik komoly átalakuláson mentek keresztül. Ezúttal Keleti Andrea, aki mindig is lenyűgözően nézett ki, mesélte el, milyen változtatásokat eszközölt az életébe, hogy visszanyerje régi, bomba formáját.
Miért döntöttél az életmódváltás mellett?

Nem kellett ehhez egy drasztikus pillanat, ugyanis már nagyon régóta tudatosan étkezem és mozgok, tehát jó úton jártam egész életemben. Táncosnőként mindig figyelnem kellett arra, hogy jó formában legyek, anyukaként pedig az ember tudja, hogy fontos a helyes táplálkozás. Azonban az emberre 45-50 éves korában már könnyebben felszaladnak a kilók. Emellett pedig – be kell vallanom – imádok sütni-főzni, a férjemmel szeretünk étterembe járni, ahogy a barátaimmal is. Ez az oka annak, hogy felszedtem pár kilót. A táncóráimon, ahol tükör előtt állok, realizáltam, hogy ezt már nem jó nézni. Ekkor elhatároztam, hogy odafigyelek és szigorúbb leszek magammal.

Miben változtattál?

Éppen akkor ütött be a Covid, így jutott időm a kísérletezésre. Próbálkoztam olyan receptekkel, olyan alapanyagokkal, amelyek kevés szénhidrátot tartalmaznak, mégis nagyon finomak és laktatóak.

Emellett mozogtál is?

A karantén alatt sem hagytam abba a táncot, elkezdtem Facebookra gyártani videókat, hogy a táncosaim is formában maradjanak és tudjanak otthon mozogni. Ez napi másfél óra ugrálást jelentett, ami szintén sokat segített. A gyerekeim felnőttek, így az estéket már nem kell itthon töltenem, hanem akkor is taníthatok, ami még több mozgással jár.

Hány kilótól szabadultál meg?

Sosem voltam kövér, de ez idő alatt nyolc kilót adtam le, amit igazából túlzásnak is éreztem. Az ideális a 6-7, amit azóta is tartok. Előtte pont egy olyan határon mozogtam, hogy az arcom is kikerekedett, látszódott a kezemen és a lábamon, hogy híztam. 

Forrás: nlc.huAKTUÁLIS