Keleti Andrea mitől ilyen csinos? Lássuk, hogy néz ki a napi étrendje:

Ettől a pár kiló mínusztól visszanyertem a régi táncos formámat.


Így néz ki egy napi étrendem:

A reggelinél drasztikusan változtattam, amit azóta is tartok. Az ember úgy működik, hogy minden étkezésnél igyekszik néhány kalóriát elcsalni, ezért hoztam meg a döntést, hogy a reggeliből teljesen kihagytam a péksüteményeket. Nincs zsemle és kenyér, abonett van, sok zöldség, tojás. Egy kis zabpehely a rostok miatt, esetleg joghurttal, gyümölccsel. Omlettet eszem minden mennyiségben, brokkolival, paprikával, cukkinivel, gombával, ami éppen a kezembe akad. Az ebédnél kihagytam a tésztaféléket, kéthavonta eszem csak, ahogy a krumplit és a rizst is kerülöm. Nagyjából mindent ki lehet váltani zöldséggel, kivéve a húst, hiszen azt nagyon szeretem és eszem is.
Volt olyan, amiről nehezen mondtál le?

Annyira sok variációt találtam az ételek elkészítésére, hogy nem nagyon van ilyen. Szeretek például tepsiben összesütni mindenféle dolgokat. Csirkét, halat, hagymával, brokkolival, almával, édesburgonyával, ami éppen van otthon. A rakott krumplit nagyon szeretem, de ahelyett is kitaláltam egy hasonló ételt, csak más zöldségekkel.

Korábban keveset foglalkoztam a keleties fűszerekkel, mint a curry, kínai, thai fűszerek, szószok, ezekre most nagyon rászoktam, hiszen egy hússal rendkívül izgalmasak lehetnek. Szerintem nem szabad úgy étkezni egy diéta során sem, hogy csak saláta és csirkemell, mert az elég hamar az ember könyökén jön ki, és emiatt sokan véget vetnek a fogyókúrának.
Mit szólt a családod a változásokhoz?

A lányom partner volt benne, őt már régóta foglalkoztatja a helyes táplálkozás. Van néhány ételallergiája, nem mindegyik súlyos, de azért 16 éves kora óta tudatosan étkezik. Olyannyira, hogy egy étkezési szakértő iskolát is elvégzett. Ezért sokszor előfordult, hogy együtt kísérleteztünk, főzőcskéztünk. A férjem sokat nem szólt, neki az a lényeg, hogy hús legyen az asztalon. Nyilván nem bonyolult, hogy a fiúknak készítsek hozzá egy kis rizst, vagy nekik külön egy kis tepsis krumplit, hiszen azért egy férfi szervezete több kalóriát igényel.
Forrás: nlc.hu

AKTUÁLIS