HIHETETLEN TÖRTÉNET! "- Szeretném elmesélni önöknek, hogy én, egészséges nő, hogyan kötöttem ki 2 hónapra tolószékben, majd gyorsan felépültem és újra tudtam járni! "

Az osteoarthritis és a munkám néhány hónap alatt rokkanttá tett, de mindössze 4 növény segítségével gyorsan helyreállítottam a testemet és az ízületeimet.A nevem Bollog Judit, 38 éves vagyok. Soha életemben nem gondoltam volna, hogy az ízületi betegségek ennyire súlyosak. Mint mindenki más, én is azt hittem, soha nem kerülök tolószékbe. Biztosan erre gondol, amikor ezt olvassa. Azonban alábecsültem az ízületi fájdalmat…

Így kezdődött minden. Egy átlagos napon nagy táskákkal sétáltam haza a munkából, miután elmentem a boltba. Enyhe, de valahogy éles, kellemetlen, átható fájdalmat éreztem a térdemben. Eleinte persze nem nagyon figyeltem rá. Valami mindig bánthat, általában elmúlik. De ezúttal nem így történt. Két hónap után elkezdett fájni a térdem, amikor jártam, és minden nappal rosszabb lett.

Úgy döntöttem, hogy állandó terhelés mellett túlterheltem az ízületeimet – lábon dolgozom, nem tudok mindig otthon pihenni. Nagyon régen szakítottam a férjemmel, a fiaim az ő korukban jobban odafigyelnek a lányokra, mint az anyjukra. Ezért vagyok itthon is állandóan elfoglalt - takarítás, főzés, tudod, hogy van... Nem mindig találkozhatnak velem, amikor vásárolok, mert elfoglaltak. A táskák pedig nehezek. Úgy döntöttem, kiveszek egy kis időt és pihenek. A fizetésem felét a gyógyszertárban hagytam, hogy vegyek mindenféle kenőcsöt, sprayt, speciális tapaszt. A poliklinikánknak nem sok haszna van, már megszoktam magam kezelni - bekenem néhány kenőcsel és várom, hogy elmúljon. Biztos vagyok benne, hogy sok olvasóm hasonlóan gondolkodik. De ezektől a gondolatoktól és a kenőcsöktől nem enyhültem, a fájdalom erősödött, és nagyon gyorsan, nagyon rövid ideig hatottak. Bevettem a fájdalomcsillapítót, és tovább mentem dolgozni. Mit tegyek még? Két gyermekem van, és kell keresnem, hogy fizessem az oktatásukat. Végül eljutottam odáig, hogy egy reggel egyszerűen nem tudtam felkelni az ágyból. A fiam hozott nekem fájdalomcsillapítót, de már nem segítettek. A fájdalom olyan erős lett, hogy nem tudtam egyedül járni. Még jó, hogy a szomszédaimnak volt egy régi kerekes széke, nagyon kényelmetlen, de legalább tudtam mozogni a lakásban.

Összességében a helyzet enyhe kellemetlenségből ijesztő valósággá változott. El sem tudtam képzelni, hogy néhány hónap múlva nem fogok tudni egyenesen állni a szörnyű fájdalom miatt!

Mivel a helyzet súlyos volt, orvoshoz kellett mennem. Reméltem, hogy szerencsém lesz, és valami jó fog történni.


Elmentem orvoshoz, mert végül is nem csak magamért, hanem a gyerekeimért is felelős vagyok. Mit fognak csinálni nélkülem? A terapeuta elküldött reumatológushoz, akivel csak több mint egy hónap után tudtam időpontot egyeztetni. Hosszú volt a sor, nem csak nekem voltak ízületi problémáim. Az orvos nagyon idős nő volt. Azonnal elküldött röntgenre, vér- és vizeletvizsgálatra. A következő vizit alkalmával két perc múlva valami arthrosist diagnosztizáltak, elsődleges vagy másodlagos, most nem emlékszem, és már nem is fontos.

Számomra nem a betegség neve volt fontosabb, hanem az, hogy miként lehet megszabadulni tőle minél gyorsabban, és hogy ne térjen vissza. Itt azonban rossz hír várt rám. Az orvos szerint a betegség oka a korom volt! Így hát azt mondta: "Ez a kortól van". Hány éves kortól?! negyvenhat éves vagyok! A fiaim 17 és 15 évesek, elég aktív anyuka vagyok, nem vagyok öreg nagymama! A kezelésre vonatkozó ajánlásoknak azonban még jobban "örültem". Három volt:

Először is, hogy elkerülje a lábak megterhelését. Amúgy a fájdalom miatt már régóta nem terheltem őket. És ne felejtsük el, hogy én lábon dolgozom. 46 évesen nagyon nehéz az embernek valami újat tanulni. Kinek kellek, ha nem tudok járni?

Másodszor, egész nap be kellett kennem a fűtőgéllel, amit a tévében hirdetnek. Néha irigylem azokat az embereket, akik könnyen javasolnak mindent. Azt mondják – csak hajrá, és minden rendben lesz. És az érdekelne, hogy egy minimális aktivitású gél hogyan tud áthatolni a bőrön, lágy, kötőszöveteken, bejutni az ízületbe és ott meggyógyítani valamit? Ki fogja elmagyarázni nekem, hogyan működik ez a csodálatos folyamat? Régóta használom, hány tubust használtam el, eredmény nélkül.

És végül a harmadik kúra az volt, hogy vegyen be néhány tablettát, amelyek segítik a porcszövet újjáépítését. Olvassa el figyelmesen: nem állítanak helyre, csak segítenek. És ennyi volt. Menj, légy türelmes, ha van pénzed, gyere máskor is...

Amikor elmentem, rájöttem, hogy ez a "gyógyszer" nem tud meggyógyítani. Készen állnak, nem adják fel, de nem tudják. És nekem úgy tűnik, hogy ők maguk sem értik, mi az oka a betegségemnek. Ha nem ismerik az okot, hogyan gyógyítják meg a betegséget? Ha a tabletták (amelyek korántsem olcsók) csak segítenek, akkor pontosan miben segítenek? Mi fogja helyreállítani ezeket a szöveteket, tablettákkal vagy anélkül? És miért volt ez korábban szabály, de most megszűnt? Túl sok kérdés... Természetesen fizetős klinikára is mehetnék, de biztos voltam benne, hogy az eredmény ugyanaz lesz, de többe fog kerülni. Nem hiszek a fizetős orvoslásban vagy a fizetős oktatásban. Nem az orvossal van a probléma (legyen az állami kórházban nyugdíjas, vagy egy fiatalabb hölgy egy modern egészségügyi központban), hanem a probléma megközelítésével. Hogyan lehet egy betegséget kezelni anélkül, hogy megértenék az okát? Mintha egy fekete macskát próbálnánk elkapni egy sötét szobában. Lehet, hogy elkapod, de valószínűleg nem. Akárhogy is, biztos gyógyulásra volt szükségem.

depressziós lettem. Pánikba estem, nem tudtam, mit tegyek, és elkezdtem feladni. A legjobb barátom azonban nem adta fel, amiért most nagyon hálás vagyok! Azt mondta nekem: ha nem akarod, hogy kezeljenek, hanem hogy meggyógyulj, akkor magadnak kell cselekedned.

Nem szabad öngyógyítani, ez a törvény, de ha meg akarsz gyógyulni, csak te tudod megtenni. Elkezdtem gondolkodni azon, hogyan tudnám kezelni a betegségemet. Úgy döntöttem, hogy elvégzek egy kísérletet magamon, bármilyen embertelen is. Az önképzésből indultam ki.

Az internet nagyszerű dolog. Olvashat történelmet, külföldi professzorok kortárs előadásait, ez minden. Megtudhatja, mit ír az ízületekről a kínai "Sárga Császár kánonja", mit gondolnak a jógik a témáról, és hogyan bántak őseink a csontjaikkal.

1,5 hónapot töltöttem azzal, hogy áttanulmányoztam az összes rendelkezésre álló információt az ízületek kezeléséről és helyreállításáról, és összeállítottam magamnak egy listát négy olyan természetes összetevőből, amelyeket különböző időkben császárok, királyok, főtitkárok, jógik, tibeti szerzetesek, óhitűek és sok más használtak.

Az első helyen a "lucfenyő olaj". A fenyőkivonat azon molekulák koncentrátuma, amelyekből a porc épül fel, és amelyek meglepő gyorsasággal helyreállítják a porcszövetet.

"Szarvas agancs kivonat". Először Altájban használták. A szarvasagancs előnye, hogy egyedülállóan cseppfolyósítja és eltávolítja a sólerakódásokat. Azonnal puhábbá teszik az ízületi sólerakódásokat, és 15-19 napos rendszeres használat után az ízületekben és a gerincben lévő sók feloldódnak. Elég hasznos funkció, nem igaz.

"Biogén propolisz": a leggyorsabban ható természetes eredetű gyulladáscsökkentő készítmény. A propolisz gyorsan elpusztítja a gyulladásos folyamatokat. Ősidők óta használták isiász, reuma, sokízületi gyulladás, köszvény és visszér kezelésére.

"Mocsári cincér". Blokkolja a fájdalmat és immunstimulánsként működik, helyreállítja a szervezetben az autoimmun folyamatokat, ami az ízületi betegségek és a porcleépülés kiindulópontja. A görögszénát a múltban osteochondrosis, ízületi gyulladás és reuma kezelésére használták. Különösen a királyi gyógyszertárban volt népszerű.

"Vörös gyökér". Szándékosan négy összetevőről írok. A sarok a vörös gyökér, ami nem éppen az ízületek kezelésére szolgál, de nagyon fontos. Először is, a vörös gyökér fokozza más gyógyászati komponensek hatását. Másodszor, segít megvédeni a csont- és porcszövetet. Vagyis az első négy növény GYÓGYÍTJA az ízületeket és a porcokat, a vörös gyökér pedig évtizedekig FENNTARTJA az elért eredményt.

Megtaláltam, ami meggyógyíthat!

2 hónapja keresek különféle gyógymódokat, amelyek tartalmazzák ezeket az összetevőket, de nem találtam semmit. Nagyon ideges lettem. Kezdtem kételkedni abban, hogy találok-e valamit, ami segíthetne rajtam. A helyedben mindenki kételkedne benne.

A legidősebb fiamnak azonban szerencséje volt. Fiatal, és jobban érti a technológiát és az internetet, mint én. Véletlenül találkoztam egy orvos által írt cikkel, aki egy olyan készítményről mesélt, amely minden porcot és ízületet képes helyreállítani. Megmutatta nekem és kiakadtam. Elolvastam a kérdéses receptet és láttam, hogy az összetétele teljesen megfelel a fenti listának! Szarvasagancsot, propoliszt, fenyőolajat és vörösgyökeret is tartalmaz, és a legjobb ízületi gyógymód volt.

Nagyon boldog voltam, amikor végre megtaláltam, amit kerestem! Egy másik problémába ütköztünk azonban – kirúgtak a munkahelyemről. Mint mondták, nem kell rokkant, és a hosszú betegszabadságomat sem akarják tovább fizetni. Pénzproblémák kezdődtek. A fiúk dolgoznak, de a mai árak mellett élelmiszerre is alig volt pénz, nemhogy gyógyszerre. A készítmény ára folyamatosan változott. Elég magas volt, így 2 hétig minden nap különböző oldalakat néztem és kerestem ezt a készítményt kedvezőbb áron. Egyszer végre megtaláltam ennek az orvosnak az oldalát, ahol rendelhető. Azonnal leadtam a rendelést, amíg még volt rá lehetőség! Szó szerint 10 perc múlva felhívott egy kedves lány, és részletesen mesélni kezdett a hatékonyságárol:

A készítmény szinte azonnali hatást fejt ki, a második napon visszaadja az ízület mozgékonyságát, a fájdalom 8-12 óra múlva elmúlik. Ahhoz, hogy az eredmény tartós legyen, 27-35 napig kell szedni. Ez 4-5 csomag a készítményből.
– Kedvesem, sajnálni fogod, de én többet tudok erről a kúráról, mint te, úgyhogy ne foglalkozzunk vele. Inkább rendelnék magamnak két teljes kúrát.

– Sajnálom, de nem rendelhet két kúrát. Az akción belüli nagy kereslet miatt személyenként csak 1 kúra rendelhető. Az esetek 99%-ában ez elég ahhoz, hogy teljesen meggyógyuljon.

"Nem találok szavakat!" Két hetet vártam, többet akartam rendelni... Nos, akkor kérek egyet…

Minden esetre azonnal két kúrát akartam rendelni. Ezt a készítményt azonban nehéz megtalálni. Végül még lepénzeltem volna valakit, de a vállalati politika kegyetlen - nem több, mint 1 kúra személyenként.

Megengedték tehát, hogy rendeljek egy kúrát ebből a készítményből. Visszaigazolták a rendelést, szóltak, hogy várjak, futárral szállítják ki, minden érintkezés nélküli kézbesítési szabályt betartva.

Szerencsére minden jól sikerült. Nagyon gyorsan kézbesítették a rendelésemet, minden rendben ment.

Most az eredményről. Ez elképesztő!

Azt már tudtam, hogy a kezelés viszonylag gyors lesz, a kúra 30-35 napig tart, de nem számítottam rá, hogy ilyen hamar érezni fogom a hatását! Az alábbiakban leírom, hogy éreztem magam 1 hét után, 2 hét után stb.

Lefekvés előtt bekentem a térdem, és hanyatt feküdtem, mint mindig. A fájdalom miatt megszoktam, hogy más pózban aludjak. A JOBB oldalamon fekve ébredtem, fájós ízületeimmel az ágyon támaszkodva! De nem éreztem fájdalmat! Lassan elkezdtem felemelni a lábam, de még mindig nem fájt. Nyolc órával az első használat után a fájdalom teljesen megszűnt! Letettem a lábaimat, a földre léptem, megpróbáltam felállni. Halk kattanást hallottam a térdemben, és enyhe fájdalmat éreztem. Szóval úgy döntöttem, hogy időt szánok a sétára. Végül is csak 8 óra volt.

Az utasítások szerint: naponta egyszer, lefekvés előtt kell alkalmazni az ízületekre. Azonnal elkezdtem 2-szer felvinni, hogy felgyorsítsam a folyamatot. A térdemet fóliával letakartam, hogy meleg legyen.

Gyógyulásom története

Hat hónapba telt, mire felfedeztem ezt a készítményt, és további két hónapig vártam, amíg megvehettem. Megérte!

Összességében ez a kísérletem figyelemre méltó eredményt hozott, száz százalékig meggyógyultam, és most nap mint nap megpróbálom leírni a tapasztalataimat.

8 óra elteltével: a fájdalom és a mozdulatlanság megszűnt. Kisebb fájdalom továbbra is fennáll a mozgás során.

1 nap múlva: a fájdalom teljesen elmúlt. A duzzanat lement. Be tudtam hajlítani a térdem, de az ízületek még mindig kattogtak és fájtak.

7 nap után: az ízületekben végleg megszűnt a kattogás. Könnyen tudtam mozogni és behajlítani a térdemet, könnyen fel tudtam állni, de még nem kockáztattam meg a gyaloglást.

14 nap után: teljesen egészségesnek éreztem magam! Körbejártam a lakást, lementem az utcára sétálni, nem volt semmi kellemetlen érzésem!

28 nap után: Nagyon jól éreztem magam, futottam kb 1 km-t és nem éreztem FÁJDALMAT! Olyan volt, mintha újjászülettem volna!

35 nap után: csináltam teszteket és röntgent. Az arthrosisnak nyoma sem volt! Az ízületeimben olyan volt a porc, mint egy 20 éves lányé. Az orvos azt mondta, hogy az előző röntgen biztosan nem készült megfelelően, ezért téves az "arthrosis" diagnózisa.

Könnyebb egyszer meggyógyítani az ízületeket, és végleg!

Rengeteg pénzt költöttem különféle ízületi helyreállítási készítményekre, vizsgálatokra, fájdalomcsillapítókra. Jó, hogy legalább hogy a tolószékemért nem kellett fizetni , hála a jó szomszédaimnak. Egy dolgot megértettem: jobb egyszer pénzt adni egy kúrára, meggyógyulni, és sokkal olcsóbb lesz, mint folyton értelmetlen kenőcsöket, fájdalomcsillapítókat, tablettákat vásárolni, orvoshoz járni, MRI-t és egyéb drága kutatásokat fizetni. Még ha csak a fogyatékosság veszélye miatt is, jobb egy kúrát vásárolni és meggyógyulni, mint nem járni. Gondolkozz el ezen. Különféle kábítószer-csalásoknak is bedőltem. Ne pazarolja az idejét. Higgy a kemény tapasztalatomban :(. Elmondtam a történetemet, te döntsd el magad. Minden jót!Forrás: enchantment.pro
AKTUÁLIS