Önnek van védettségi igazolványa? Ha igen, szeptember 1-től SOKKOT fog kapni!

 


Hogyan fizess kevesebb mint 50%-ot áramért! Íme a pontos részletek:A CIKK IDE KATTINTVA OLVASHATÓ


Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Varga Mihály pénzügyminiszterrel egyetértésben úgy döntött, hogy a védettségi igazolvány pótlásáért, cseréjéért szeptember elsejétől 3000 forintot kell fizetni.

A friss Magyar Közlönyben megjelent a Miniszterelnökséget vezető miniszter rendelete a védettségi igazolvány kiállításáért fizetendő igazgatási szolgáltatási díj részletes szabályairól. Gulyás Gergely Varga Mihály pénzügyminiszterrel egyetértésben úgy döntött, hogy a védettségi igazolvány pótlásáért, cseréjéért 3000 forintot kell fizetni. (2000 forint az igazolvány előállítási költsége).

A pénzt Budapest Főváros Kormányhivatalának számlájára kell befizetni és a befolyt díjnak az igazolványok előállítási költségére vonatkozó részét negyedévente összesítik, utalják a Miniszterelnöki Kabinetiroda számlájára, hogy aztán az összeget a védettségi igazolványok előállítási költségének fedezeteként a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. használja fel.

A díjat akkor is meg kell fizetni, ha a kérelmező kérelmét visszavonja, azt a hatóság elutasítja, az eljárást megszünteti. Újra benyújtott kérelem esetén a díjat ismét meg kell fizetni. A hiánypótlásra visszaadott kérelem újbóli benyújtásakor is újra fizetni kell. Túlfizetésnél a díjtöbbletet hivatalból vagy kérelemre kell visszatéríteni. A rendelet a kihirdetését követő 31. napon lép hatályba.


-10kg egy hét alatt! EZ a rég elfeledett tabletta örökre leégeti rólad a zsírt!

A CIKK IDE KATTINTVA OLVASHATÓ

AKTUÁLIS