DRÁMAI FORDULAT, AMI MINDENKIT ÉRINT! 10 perce jött a hír, hogy ORBÁN VIKTOR.....

 Az Index.hu legfrissebb értesülései szerint Orbán Viktor miniszterelnök elutazott, legközelebb Amerikából jelentkezik. 

Elindult Orbán Viktor delegációja az Egyesült Államokba. A magyar kormányfő az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján tart majd beszédet. Orbán Viktor miniszterelnök az Egyesült Államokba utazott, ahol részt vesz az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján, a CPAC-en, és kétoldalú találkozókat is bonyolít – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn. A delegáció tagja

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója és Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke is. Orbán Viktort az egyik nyitóbeszéd megtartására kérték fel a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén, az amerikai CPAC-en (Conservative Political Action Conference).

Szijjártó Péter már reggel jelentette, hogy New Yorkba indul. Bejegyzésében azt írta: „A tömegpusztító fegyverek elterjedésének korlátozása van napirenden az ENSZ-ben. A témának ma sajnos különös jelentősége van Közép-Európában.”

Az utazás előtt Orbán Balázs is feltöltött egy fényképet közösségi oldalára. Mellé azt írta: „Hamarosan jelentkezünk a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényéről, az amerikai CPAC-ről, ahol Orbán Viktor miniszterelnök augusztus 4-én nyitóbeszédet mond.”

A CPAC 1974-ben alapított konzervatív politikai dzsembori, melyet az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) rendez meg; s a közel fél évszázados története során az ACU legnépszerűbb, több tízezer konzervatívot megmozgató eseményévé nőtte ki magát.

-10kg egy hét alatt! EZ a rég elfeledett tabletta örökre leégeti rólad a zsírt!
A CIKK IDE KATTINTVA OLVASHATÓ

AKTUÁLIS