Szörnyű hír érkezett! Rossz hírek jöttek Deák Bill Gyuláról!

 

Deák Bill Gyulát 39 fokos láz gyötri, ezért nem tudott ott lenni az állami kitüntetésének pénteki átadásán. Elmondása szerint azonban nagyon készült már az eseményre, csalódott, hogy le kellett mondania az utolsó pillanatban. A zenész pénteken vette volna át a Magyar Érdemrend Tisztkeresztjét. Ebben a polgári tagozat kitüntetésben eddig csak főigazgatók és sportvezetők részesültek, ő az egyetlen, akinek előadóművészként ítélték. "Elmondhatatlanul örültem, hogy ilyen magas kitüntetésben részesültem. Nagyon nagy dolog ez!" - mesélte Gyula a Borsnak, hozzátéve, hogy oly izgatottan várta ezt a napot, mint egy kisgyerek. "Kikészítettem az öltönyömet, a nyakkendőt...Ezek azóta is a szobában lógnak, én pedig fekszem és abban reménykedem, hogy nem kaptam el ezt az átkozott koronavírust" - mondta.

A kitüntetését természetesen később is át tudja venni, csak már nem azon ünnepélyes keretek között, mint ahogyan az pénteken lett volna. Elmondása szerint megszakad a szíve emiatt, de ugyanakkor még mindig fűti a boldogság őt azért, amiért ő kapta a kitüntetést.

"Most egy pár percig kiörömködöm magam, aztán arra összpontosítok, hogy meggyógyuljak. Köszönöm azoknak, akik a távollétemben is megtapsoltak" - fogalmazott.

AKTUÁLIS