RENDKÍVÜLI HÍR! MOST ÉRKEZETT: Teljes idegösszeomlást kapott Putyin! Drámai lépésre készül:

 

Az orosz elnök dühkirohanásai aggodalomra adnak okot. Rémísztő hírek láttak napvilágot Vlagyimir Putyin mentális állapotáról. Az amerikai hírszerző ügynökségek és az NBCNews értesülési szerint az orosz elnök egyre frusztráltabb az Ukrajna ellen folytatott háborúja miatt, melynek végére véleménye szerint egyedül úgy tehet pontot, ha megduplázza az erőszakot. Az amerikai források szerint Putyin a Covidtól való félelme miatt továbbra is teljesen elszeparáltan él a külvilágtól, azon ritka esetekben pedig amikor emberek közé megy rendre brutális dühkirohanásokat produkál amiért a harcok nem a terveinek megfelelően alakulnak.

"Ez egy olyan személy reakciója, akit egyértelműen meglepett az ukrán ellenállás mérete. Egyre kevesebb információ jut el hozzá, ezek pedig talpnyalóktól származnak. Aggódom, hogy sarokba szorították. Aggódom, hogy nincs számára más kiút" - nyilatkozta a hírszerzési bizottság elnöke, Mark Warner szenátor.

A nyugati hírszerző ügynökségeknek jelenleg jó rálátásuk van Putyinra, és bár megítélésük szerint az orosz elnök nem mutatja annak jeleit, hogy mentálisan instabil lenne, de a korábbiaktól teljesen eltérő viselkedést mutat. "Az Egyesült Államoknak szilárd információi vannak arról, hogy Putyin frusztrált, és szokatlan dühkitöréseket intéz a belső köréhez tartozó emberek ellen a katonai kampány helyzete és a tetteinek világméretű elítélése miatt" - mondta egy volt és két jelenlegi amerikai tisztviselő.

"Már nem ugyanaz a hidegvérű, tiszta tekintetű diktátor, mint 2008-ban volt" - nyilatkozta a CIA volt igazgatója, John Brennan.

AKTUÁLIS