Tragikus hír érkezett! Gyászol a Bódi család! Ahogy a híradó is bemondta, sajnos NAGY BAJ történt: Megtörtént a legrosszabb…


 


Nemrég még felhőtlen volt a boldogság a Bódi család háza táján, miután az ifjabb Bódi Csabi a napokban megházasodott. Ám kedden, vagyis ma szomorú hírt jelentett be Bódi Csabi közösségi oldalán. A zenész elveszítette szeretett keresztapját, Balogh Jánost.
A veszteség mélyen érintette Csabit és családját, de ahogy bejegyzésében fogalmazott: Balogh János távozása nem csupán családjának óriási veszteség, de az egész roma társadalom számára is. A férfi ugyanis életében nagyon sokat tett a roma kultúráért. – Keresztapám, Balogh János sajnos tegnap itt hagyott minket! Nagy vesztesség ért minket és a romatársadalmat, hiszen egy olyan embert veszítettünk el, aki nagyon sokat tett a roma kultúráért! Szívből jövő, őszinte részvétünk a családnak! Ő már jó helyen van, az ISTENNEL. A fotó bal oldalán a keresztapám, jobb oldalán a faterom… egy szép emlék – írta közösségi oldalán Bódi Csabi.

AKTUÁLIS