Szúrj szöget az almába és leesik az állad - kevesen tudják, mi mindenre jó!

Egyik legismertebb gyümölcsünk, szerte a világon termesztik, fogyasztják a több ezer fajta valamelyikét. Az alma becsét, jó hírét, a gyógyító erejébe vetett ősi hitet jelzi az is, hogy több nép mitológiájában is szerepel. Az alma vérzéscsökkentő, szélhajtó, emésztést elősegítő, vízhajtó, lágyító, élénkítő hatású. Fertőtlenítő és általános gyógyhatása miatt igen nagyra értékelik a gyógyászatban.

A vérszegénység súlyos egészségügyi problémákért felelhet. Ha te is szenvedsz ettől az állapottól, akkor egy igazán meglepő és hatékony módszer a segítségedre lehet.

A vérszegénység tüneteit a hemoglobin nevű fehérje funkciójának csökkenése okozza. Ez a vörösvérsejtekben található, vasat tartalmaz és az oxigén szállításáért felelős. A vas hiány a legfőbb kiváltó oka ennek az állapotnak, amely működési zavarokhoz vezethet mind felnőttekben, mind gyermekekben.

Alma és szög

Erre lesz szükséged

1 alma (egy alkalommal)
4 szög
Végy egy almát, mosd meg és töröld meg. Alaposan tisztítsd meg a szögeket és a rézhuzalt alkohollal, majd hagyd megszáradni. Ezután szúrd bele őket az almába a magház köré.

AKTUÁLIS