SZÖRNYŰ HÍR ÉRKEZETT! Rossz hírek jöttek Pataky Attiláról!Az énekes úgy érzi, a halálból jött vissza. Pataky Attila a Sláger Kult műsorban beszélt a koronavírus fertőzéséről, és arról, hogyan élte meg a betegséget. A háromnegyed órás műsorban a műsorvezetővel beszéltek az Edda új albumáról is, és a poszt-covid is szóba esett.

Előzőleg az énekes a Blikknek adott interjút, és elmondta, úgy érezte, mintha a Covid-19 beleégett volna a bőrébe.

A bőröm alá égett a Covid! Legalább fél évig, de talán egy évig is eltarthat, mire teljesen felépülök belőle. Nincs benne rutinja senkinek. Még makacsul itt van bennem a koronavírus emléke meg az apró maradványai. A fizikum regenerálódik a legnehezebben, ezt mindennap tapasztalom, de a lelkem sem tud honnan elég erőt meríteni.

Pataki most azt is elmondta, hogy úgy érzi, a halálból jött vissza, és beszámolt poszt-covid tüneteiről is: Azt a fájdalomtengert nem felejted el. Vannak konzekvenciái. Azt mondanám, hogy neveket felejtek el könnyebben és gyakrabban, mint azelőtt, de azt mondanák, hogy »nem a covid miatt, hanem mert hülyülsz el«. Nem igaz, mert a körülöttem levő fiatalok, a fiam, meg a többiektől, másoktól hallom, hogy az egyik aspektusa a névfelejtés, meg a dolgok, események felejtése, amit okozott és okozhat. Mindezekkel és mindezek ellenére azt mondom, hogy a fény gyermekei vagyunk mi itt, a Kárpát-medencében, és azért létezünk, mert dolgunk van.


AKTUÁLIS