HÁTBORZONGATÓ dolgokat jósolt 2022-re BABA VANGA! Szerinte Putyin....

 

BABA Vanga jóslatai

A bolgár tisztánlátó sok rejtélyes, komor és ellentmondásos jóslatot hagyott maga után 2022-re. Vanga jóslataiban nagy figyelmet fordított Oroszországra. A látnok gyakran megdöbbentő jóslatokat tett, amelyek szerencsére nem váltak valóra. Közülük: Oroszország és Kína közötti háború 2007-ben vagy a harmadik világháború kezdete 2010-ben. A téves számítások ellenére a statisztikák szerint jóslatainak több mint fele már valóra vált. Köztük: Diana hercegnő tragikus halála és az Egyesült Államokban szeptember 11-én elkövetett terrortámadás.

Valójában Vanga ritkán beszélt közvetlenül.Szinte minden jóslata egyértelművé válik az esemény bekövetkezte után. Ezután hozzáadják a rejtvényeket, és kiderül, mit értett a látó.

A jósnő a Szovjetunió összeomlását és a 2000-es választások győzelmét jósolta Vlagyimir Putyinnak.

2022 körül Wanga azt mondta, hogy az országok száma csökken. Talán a jósnő az emigránsok áramlására utalt. Vanga úgy vélte, hogy az oroszoknak meg kell menteniük más országok lakóit a természeti katasztrófáktól és egyéb problémáktól. A tisztánlátó olyan konfliktusokról beszélt, amelyek az Orosz Föderáció külön országokra való felosztásához vezetnének. Moszkva megszűnik a főváros lenni. Az Urál és Szibéria elválik.

Wang nem említette a világ végét, de jóslatai szomorúak voltak. Hangsúlyozta a környezeti katasztrófák és olyan új betegségek valószínűségét, amelyekre még nem találtak gyógyírt. 2022-ben a világ számára Wanga azt jósolta, hogy Kína lesz az új világhatalom.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

AKTUÁLIS