DRÁMAI HÍR! A jóslat szerint idén ekkor tör majd ki a harmadik világháború! És ez még nem minden...

A jóslat szerint idén ekkor tör majd ki a harmadik világháború! a komolyan vesszük, már nem érdemes hosszabb nyaralást tervezni. A világvége, de legalábbis a harmadik világháború Szűz Mária eljövetelének 100. évfordulóján fog bekövetkezni. Ezt állítja egy önjelölt próféta, Horacio Villegas. Ezt annak alapján mondja, hogy a Fatimai Szent Szűz eddig már hat alkalommal látogatott el a portugál városba, üzeneteket hozott, és ezek a jóslatok beteljesültek. Legutóbb 1917. május 13-án jelent meg, és az első világháború végét jövendölte, ami, láss csodát, egy évvel később be is következett. (A tényekhez hozzátartozik, Amerika pár héttel korábban lépett be a világháborúba, így nem volt nehéz kitalálni, hogy a vérontásnak hamarosan vége lesz.)

Az önjelölt próféta szerint az új világború május 13. és október 13. között fog kitörni, és hatalmas pusztítással jár majd. Villegas azt mondja, Szíriában és Észak-Koreában törnek majd ki konfliktusok téves információk alapján, és a helyi háborúk globális összecsapássá szélesednek, miután a nagyhatalmak beavatkoztak.

Számos katonai szakértő is azt állítja, hogy a hatvanas évek eleje, azaz a kubai rakétaválság óta soha nem álltunk még ilyen közel egy globális konfliktus kirobbanásához, másfelől viszont minden évben többször is megjósolják, hogy jön a világvége, aztán mégis itt vagyunk. Ez történik a napjainkban,2022-ben !

„Komoly ellenállás lesz, rengeteg orosz katona fog meghalni” – Farkasszemet néz a két hadsereg az ukrán határon: véres háború közeleg? 80 ezer orosz katona állomásozik az ukrán határ közelében, és folyamatosan újabb emberek és harci eszközök érkeznek a régióba. Még nem tudni, lesz-e háború, de azt igen, hogy hadsereg már van hozzá, hogy megvívják: a közösségi oldalakra feltöltött videókon jól látszik, mekkora orosz haderő érkezett az ukrán határra.

Évtizedekkel ezelőtt még felderítőgépek, műholdak, kémek vadásztak volna efféle információkra, de a közösségi oldalak idején úgy látszik, ilyesmire nem is mindig van szükség: videók tucatjai mutatják be, mekkora haderő gyülekezik az orosz–ukrán határon. Ekkora csapatmozgósításra a hidegháború óta nem volt még példa, s kétségtelen, ez már jóval több sima kardcsörtetésné: egy ekkora inváziós hadsereg mozgósítása, az utánpótlás helyszínre szállítása nyilvánvalóan sokmilliárd rubeles költséggel járt, Vlagyimir Putyin orosz elnök valóban hatalmas erőket hozott mozgásba. Az is kétségtelen, hogy – a haderő a felkészültségét és méretét tekintve – bármikor csapást mérhetnek az ukránokra az orosz katonák.

AKTUÁLIS