A szent vének jövendölései DÖBBENETES PONTOSSÁGGAL A HÁBORÚRÓL! Ez várhat ránk 2022-ben:

 


A szarovi szerafim, Nektariy Optinsky, Nil Myrrh-streaming, Stefan Karulsky, Paisy Svyatorets idősek nemcsak csodálatos életükről, hanem igaz jóslataikról is. Zavarba ejtették kortársaikat, és csak most derül ki, mire gondoltak. Aristokles elder Kína fenyegetését jósolta, amely átveheti a bolygót és elpusztíthatja az egész világot. Ha korábban ez a jóslat fantasztikusnak tűnt, akkor a jóslat a COVID-19 után valóságosnak tűnik. A jövőben Arisztokles még mindig megmentette Oroszországot, amely újjászületik és a világ központjává válik. De előtte minden állam hátat fordít Oroszországnak, az uralkodók elmennek, és az emberek Istenhez fordulnak.

A hívők gyakran hivatkoznak a szarovi Szerafim jövendöléseire. Azt mondta, hogy a gazemberek lesznek hatalmon, de akkor egy rettenetes betegség esik a főgonoszra, és a pusztító tervek nem fognak valóra válni. Talán ezek a szavak a bolsevikokról szóltak. Az "utolsó napokkal" vagy a világ végével kapcsolatban is voltak próféciái. Az idősebb azt jósolta, hogy a világ vége előtt az ország egyesülni fog más országokkal és szláv népekkel. Megjósolta egy legyőzhetetlen egészorosz királyság kialakulását.

Az optinai szent vén Nektariosnak volt egy olyan álma, amelyben a világvége dátuma eljutott hozzá. Álmában látta Péter és Jézus apostolt. Péter megkérdezte Isten Fiát, hogy mikor ér véget az emberek gyötrelme. Amire azt a választ kapta, hogy egészen 22. évig. Csak 2022 áll előttünk, és feltételezhető, hogy a jóslat valóra válhat.

Paisiy Svyatorets megjósolta a világ újbóli felosztását. Azt mondta, hogy az országok elfoglalják Törökországot, a kínaiak pedig eljutnak Jeruzsálembe.

AKTUÁLIS