A hideg futkos az ember hátán, amikor a MOSZKVAI SZENT MATRONA jóslatait olvassa 2022-es háborúról, ami egész Európát beleértve Magyarországot is érinti:

 

Moszkvai Matrona 

A Szent Matrona jóslatait a kortársak és az egyháziak tisztelik. Gyakran hasonlítják őt Wangához, mivel Matrona is vak volt. De az egyház nem ismerte fel Wangot, és Matronát a plébánosok imádják a moszkvai szent főtemplomában. Matrona jóslatainak egyedi stílusa volt. Beszélt a jövőt érintő jelentős eseményekről. Matrona olyan látomásoknak adott hangot, amelyek segítenek a hétköznapi embereknek és gyógyulást hoznak. Bár nem bíztak azonnal a jósban. Alapvetően a Matrona jóslatai Oroszországot érintették. A gazdasági és társadalmi szférában válságot jósolt. A Matrona jóslatai közül sok egybeesik Vanga szavaival, de az időpontok eltérőek. A Matrona megígérte Oroszország számára a válságidőszak végét 2020-tól 2025-ig. Úgy vélte, hogy az orosz emberek számára meghatározó pillanat kezdődött. Lesznek veszteségek, de e nélkül nem tisztul meg az elme és a lélek. A látnok úgy vélte, hogy a saját szabadságáért folytatott harc végül meghozza gyümölcsét. az ország visszanyeri nagyságát és legyőzhetetlen hatalommá válik. Matrona azt tanácsolta az embereknek, hogy fordítsák az arcukat az Úr felé, akkor egyetlen ellenség sem félne.

A szentnek jóslatai voltak Ukrajnával kapcsolatban is. Matrona szoros kapcsolatot érzett a két szomszédos állam között. Úgy vélte, hogy ezeknek az országoknak nem szabad konfliktusban állniuk, és békében kell élniük. 2022-ben a szent nehéz időket jósolt Ukrajnának, az ukrán embereknek szenvedniük kell, veszteségekkel és erőforrások kimerülésével kell szembenézniük. Matrona megemlítette Donbass-t is. Ezt a területet az ország belső pusztulásának tükrének nevezte. A látnok biztosította, hogy a fenyegetés nem egy szomszédos országból származik, hanem abból, hogy maguk az ukránok nem hajlandók felelősséget vállalni tetteikért és felelősséget vállalni. Azt jósolta, hogy Ukrajna helyreáll, miután az istenben hisz vezető hatalmon van.

Matronának víziói voltak Fehéroroszországról is. Azt mondta, hogy az ország vérbe fullad. A szent látta, hogy a forradalom mészárlásokhoz vezet, és sok életet fog elvenni. Nem lesz könnyű megbirkózni egy összetett gazdasági válsággal.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!AKTUÁLIS