Itt a vége! Lesújtó hír Kulka Jánosról! Teljesen összetörtek a rajongók!! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen:Drámai hír érkezett Kulka János állapotáról: megromlott az egészsége, nem tud színpadra állni

Kulka János megromlott egészségügyi állapota miatt mások veszik át a szerepeit a Trojka előadásaiban. A közösségi oldalán jelent meg ma az a bejegyzés, miszerint a műsoron lévő előadásokban - Cseresznyéskert, Silence Book -, amelyekben Kulka János is látható, beugrók veszik át szerepeit, indokolták mindezt a „megromlott egészségi állapotával”.

Mint írják, "személyisége pótolhatatlan, ezért meglévő szerepeibe az őszi félévben az előadások rendezője, társulatunk művészeti vezetője, Soós Attila ugrik be. A tavaszi félévtől pedig szerepeit átértelmező rendezői koncepcióváltás mellett, Takács Katalin színművész veszi át. "Kulka Jánosnak ezúton is mielőbbi jobbulást kívánunk!" - zárták a bejegyzést.

Az afá­ziával, a sztrók után kialakult beszédzavarral küzdő művész nemrég arról beszélt, öt évvel a sztrókja után továbbra is csak birkózik a beteg­sége után visszamaradt nehézségekkel. A Marie Claire magazinnak sokkoló választ adott arra, mi jelenleg a leghőbb vágya.

„Meghalni” – mondta Kulka az interjúban. Arról is beszélt, hogy nincs jól, és még mindig küzd a démonaival.

– Olyan, mintha lobotómiát hajtottak volna végre az agyamban. Idegennek érzem magam – mondta az interjúban.


AKTUÁLIS