HATALMAS A BAJ! Életveszélyes tragédia történt a Magna Cum Laude oszlopos tagjával!

 


Mélyaltatásban fekszik a Magna Cum Laude zenekar tagja.


Életveszélyes állapotban fekszik kórházban a Magna Cum Laude egyik tagja, Magda Lajos – derül ki a zenekar Facebook-bejegyzéséből.


Talán néhányan, a régi rajongók közül emlékezhettek rá. Magda Lala, Barátunk, Zenésztársunk, Testvérünk. Mi csak így nevezzük őt. Több alkalommal segítette zenekarunkat a koncertjeinken, tette még különlegesebbé Magnatofon című dalunkat, felejthetetlen billentyű játékával. Most rajtunk a sor!

Nekünk kell segítenünk rajta. Az alábbi posztban találjátok felesége, Natália segítség kérését. Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért, hogy mihamarabb lássuk magunk között!


Magda Lajos felesége, Natália korábbi bejegyzéséből kiderült: a páros két hete került kórházba kétoldali tüdőgyulladással és tüdőembóliával, ami során Natália a Covid-osztályra került, míg férje az intenzívre. A zenész feleségét azóta hazaengedték, Lajos azonban továbbra is kórházban van.


Natália azt is megírta Facebook-posztjában, hogy kórházba kerülésük idején férje tüdejének 80%-a gyulladásban volt, két nappal később pedig lélegeztetőgépre kellett kapcsolni.


Az állapota tovább romlott a következő napokban, a műtüdős kezelés mentette meg az életét, azóta a tüdeje 100%-a éritett a gyulladásban, nem maradt ép felület. Nagyon súlyos, életveszélyes állapotban van.


– részletezi a posztban Natália, aki azt is leírta, hogy családjuk teljes összefogásban mellettük áll, és amíg tud, kitart anyagilag, ám tartalékaik végesek, ezért aki tud, és szeretne, anyagi támogatással segíthet.

AKTUÁLIS