DRÁMAI FORDULAT történt ma reggel Kulcsár Edinával! CSUTI ÖSSZEOMLOTT! EZT még ő sem gondolta volna...

 


Kulcsár Edina és Csuti között érezhetően nő a feszültség, miután az egykori szépségkirálynő válásuk hírének közzététele után után néhány nappal bevallotta, ismét rátalált a szerelem. Kulcsár Edina és Csuti hiába akarták megmenteni házasságukat, egy év próbálkozás után zátonyra futott a kapcsolatuk, s bejelentetté, hogy elválnak. Akkor Edina és Csuti is azt írta a közösségi oldalán, hogy nem játszott szerepet harmadik fél a döntésükben, illetve igyekeznek továbbra is jó viszonyt ápolni egymással, hiszen a közös gyermekeik érdeke is ez.

– Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk, és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk, és hogy szeretetteljes környezetet teremtünk számukra – írták akkor az Instagramon.

Most azonban Kulcsár Edina már le is vette a Szabó nevet az Instagramján, sőt, még a bio-ból is eltávolította férje, Csuti profilját, így a közösségi oldalán már semmi sem jelzi, hogy ők valaha összetartoztak. Kulcsár Edina tegnap bevallotta, máris újra rátalált a szerelem a rapper G. w. M személyében. A hír hallatán Csuti is megszólalt, aki azt nem mondta el, mikor értesült felesége új párjáról, de azt bevallotta, hogy néhány hónapja ő mutatta be a rappert a feleségének, és úgy érzi, Edina nem volt vele mindig őszinte.

– Azt nem szeretném elmondani, mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok azért is, ami a házasságunkkal történt és azért is – bár tudom, hogy ez az élet rendje –, amivel most szembesülnöm kellett – nyilatkozta korábban lapunknak Csuti, aki a történtek ellenére sem szeretné bántani egykori kedvesét, hiszen közös gyermekeik érdekeit tartja szem előtt. G. w. M volt felesége is megszólalt az ügyben, elárulva, hog a férje karácsony előtt hagyta ott őt a gyerekekkel Edináért. Edina és Csuti azóta kikövették egymást az Instagramon.

AKTUÁLIS