Úgy döntöttem, hogy születésnapomra annyit lefogyok, amennyit már nem kell szégyellnem az utcán. Van köztetek olyan, aki értékeli az eredményt? Itt olvashatod a receptet:
A CIKK IE KATTINTVA OLVASHATÓ


"Duci lányból végre csinos nő lett belőlem." - Több mint 40 kilót fogyott EZZEL a keleti módszerrel: - SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!!Tinikorában egyszer már sikerült lefogynia, de aztán visszatért a megszokott étrendjéhez, és visszaszedte a leadott felesleget. Az elmúlt két és fél évben viszont lépésenként, egy magyar lány segítségével kialakított egy indiából származó módszert, amivel több mint 40 kilót fogyott. Amikor szeptember végén a Mokkában vendégeskedett és egy diétás ételt főzött, Orosz Barbi műsorvezető azt mondta,  az utcán fel sem ismerte volna, olyan sokat fogyott. A 32 éves a TV2 reggeli műsorában azt mesélte, fél évvel ezelőtt még vezette, az ételekben, amiket elkészít magának, hány kalória van, de sikertelenül. Viszont az új indiai módszerrel minden egyéb önmegtartóztatás, éhezés, szigorú diéta nélkül repültek le róla a kilók - nyilatkozta a nádszálkarcsú hölgy. Egy ismerősöm kedvese Tóth Barbara mesélt erről az úk keleti módszerről, de nem igazán hiszek én már a mesékben, gondoltam magamban. Viszont Barbara 1 hónap alatt fogyott le minimum 12 kg-ot, szóval gondoltam beszélek vele személyesen.


Találkoztunk és minden elmondott, sőt mi több még el is kalauzolt a blogjára, ahol saját bevallása szerint 23 kilót fogyott 2 hónap leforgása alatt egy kizárólag természetes gyógynövényekből álló terméknek köszönhetően. Már megint valami néphülyítés… gondoltam, ahogy olvastam a sorokat. Érdekes módon ezúttal nem zártam be a cikket az első pár mondat után, ahogy mindig is szoktam, hanem végigolvastam. Volt benne valami… valami rejtélyes őszinteség, izgatottság, szenvedély. Úgy döntöttem adok egy esélyt ennek a terméknek. Volt már rá példa ,hogy vásároltam ilyen jellegű készítményeket, de soha nem váltották be a hozzá fűzött reményeket. Ez lesz az utolsó ilyen - mondtam magamban. Igazam is lett, csak nem úgy ahogy elsőnek gondoltam.

Ez lett az utolsó olyan termék, amiről azt ígérték, hogy segít lefogyni és én megvettem. És miért? Mert tényleg segített. Azóta csak ezt a terméket rendeltem meg újra és újra az elmúlt 3 hónapban.


Már az első héten drasztikusan beindult a fogyás. Az eredményeket látva annyira belelkesedtem, hogy vettem egy bérletet az edzőterembe is. Úgy gondoltam, ha már sikerült lefogyni, legalább valami kis izom is kerüljön a helyére. Most először tényleg hittem benne, hogy sikerülni fog. Röhögtek a barátok, családtagok és mindenki mondta, hogy már megint rászedtek... Minek veszek ilyen hülyeségeket? Most már nem nevetnek… helyette inkább kérdezgetnek, hogy hogyan csináltam. Elmondhatatlanul boldog vagyok és úgy döntöttem, ezt a boldogságot és információt másokkal is meg fogom osztani, hátha van még valaki, aki segíthet és ő is segít majd másokon. Bízok benne hogy ezzel a blogbejegyzéssel sikerül elindítani egy megállíthatatlan lavinát. Barbara blogját ide kattintva nézheted meg.

Minden jót és sok sikert kívánok nektek. Én hiszek abban hogy az álmok valóra válhatnak remélem ti is hisztek.

AKTUÁLIS