KIDERÜLT, hogy mitől fogyott le Mészáros Lőrinc! Erre nem gondoltuk volna:A FOGYÓKÚRÁS MÓDSZER IDE KATTINTVA OLVASHATÓ

„Divatosabban öltözik és le is fogyott, szeretne jól mutatni gyönyörű kedvese mellett” – mondta Mészáros Lőrincről egy informátor a Blikknek, amely úgy tudja, az ország leggazdagabb embere teljesen megváltozott, amióta Várkonyi Andrea a párja.

A lap szerint „többtucatnyian dolgoznak szorgos hangya módjára” az esküvő előtt álló pár Széchenyi-hegyi luxusvilláján, egyes helyiségekben már csillár is lóg a mennyezeten, a jegyesek néhány hét múlva akár birtokba is vehetik álmaik otthonát.

A hárommilliárd forintra becsült ingatlan az utóbbi időben szinte turistalátványossággá vált, ám próbálják eltakarni a kíváncsiskodók elől, a kerítés már elkészült részeit sűrű szövésű, zöld hálóval vonták be, a hatalmas kapubejáróban pedig egy ideiglenesen felszerelt kamera figyeli, ki próbál közelebb kerülni a házhoz. Szombaton alighanem megörökítették a Momentum politikusait is, akik kiplakátolták a villa kerítését. A Blikk úgy tudja, a lakodalmak május 28-a utáni engedélyezésével Mészárosék szeretnének minél hamarabb egybekelni, Várkonyi pedig május 30-án a képernyőre is visszatér.

AKTUÁLIS