Emilio felesége 27 kilót adott le EZZEL az egyszerű otthoni trükkel: Tinát a fogyása miatt támadják, nézzék csak milyen vékony lett!!


Emilio és felesége, Tina is látványos átalakuláson ment keresztül az utóbbi időben, együtt már több mint száz kilótól szabadultak meg.


Emilio feleségét fogyása miatt támadják. Jellinek Tinát azért támadják néhányan, mert szerintük túl sokat fogyott, és ez egyáltalán nem áll jól neki. Ő egészen máshogy látja a helyzetet, és Emiliónak is megvan a véleménye. - Kicsit olyan ez, mint a nyuszikás viccben: ha sapka van rajtunk, az a baj, ha meg nincs, akkor az. Amikor jelentős túlsúlyunk volt, akadtak kritizálók, akik mindig sürgették volna a fogyásunk. Nem miattuk, hanem az egészségünk miatt döntöttünk úgy, hogy életmódot váltunk, amelynek köszönhetően a kilók csúsznak is le.

Tetemes súlyfelesleggel is ugyanúgy szerették egymást, mint most, de a fogyás után sokkal jobb a közérzetük.

Az elmúlt fél évben lépésenként, egy magyar lány segítségével kialakított egy indiából származó módszert, amivel elmondása szerint több mint 27 kilót fogyott. A  TV2 reggeli műsorában azt mesélte, fél évvel ezelőtt még vezette, az ételekben, amiket elkészít magának, hány kalória van, de sikertelenül. Viszont az új indiai módszerrel minden egyéb önmegtartóztatás, éhezés, szigorú diéta nélkül repültek le róla a kilók - nyilatkozta a nádszálkarcsú hölgy. Egy ismerősöm kedvese Ács Szintia mesélt erről az új keleti módszerről, de nem igazán hiszek én már a mesékben, gondoltam magamban. Viszont Szintia 1 hónap alatt fogyott le minimum 12 kg-ot, szóval gondoltam beszélek vele személyesen.


Találkoztunk és minden elmondott, sőt mi több még el is kalauzolt a blogjára, ahol saját bevallása szerint 23 kilót fogyott 2 hónap leforgása alatt egy kizárólag természetes gyógynövényekből álló terméknek köszönhetően. Már megint valami néphülyítés… gondoltam, ahogy olvastam a sorokat. Érdekes módon ezúttal nem zártam be a cikket az első pár mondat után, ahogy mindig is szoktam, hanem végigolvastam. Volt benne valami… valami rejtélyes őszinteség, izgatottság, szenvedély. Úgy döntöttem adok egy esélyt ennek a terméknek. Volt már rá példa ,hogy vásároltam ilyen jellegű készítményeket, de soha nem váltották be a hozzá fűzött reményeket. Ez lesz az utolsó ilyen - mondtam magamban. Igazam is lett, csak nem úgy ahogy elsőnek gondoltam.

Ez lett az utolsó olyan termék, amiről azt ígérték, hogy segít lefogyni és én megvettem. És miért? Mert tényleg segített. Azóta csak ezt a terméket rendeltem meg újra és újra az elmúlt 3 hónapban.


Már az első héten drasztikusan beindult a fogyás. Az eredményeket látva annyira belelkesedtem, hogy vettem egy bérletet az edzőterembe is. Úgy gondoltam, ha már sikerült lefogyni, legalább valami kis izom is kerüljön a helyére. Most először tényleg hittem benne, hogy sikerülni fog. Röhögtek a barátok, családtagok és mindenki mondta, hogy már megint rászedtek... Minek veszek ilyen hülyeségeket? Most már nem nevetnek… helyette inkább kérdezgetnek, hogy hogyan csináltam. Elmondhatatlanul boldog vagyok és úgy döntöttem, ezt a boldogságot és információt másokkal is meg fogom osztani, hátha van még valaki, aki segíthet és ő is segít majd másokon. Bízok benne hogy ezzel a blogbejegyzéssel sikerül elindítani egy megállíthatatlan lavinát. Szintia blogját ide kattintva nézheted meg.

- Voltam én 168 kiló is, most viszont 80 vagyok. Egy óvodás csoport súlyát sikerült leadni, és bár a többség dicséri a fogyásunk, valóban vannak kommentelők, akiknek így nem tetszünk. Nincs ezzel baj, gondolják csak így. Az egészségünk viszont biztos, hogy megköszöni a változást, remekül érezzük magunkat a bőrünkben. Eddig is imádtam öltözködni, de ezzel a formával még jobban. Ha pedig nyithatnak a konditermek, kipattintom magam! - árulta el a Sláger TV-n látható Drága családomban a 44 éves sztár.

Minden jót és sok sikert kívánok nektek. Én hiszek abban hogy az álmok valóra válhatnak remélem ti is hisztek. 

AKTUÁLIS