Dr. Gödény György brutális pénzbüntetést kapott! Pontosan EZÉRT és ENNYI pénzt kell befizetnie az államnak a napokban:

2021. február 28-án több, mint 5000 ember gyűlt össze a Hősök Terén, hogy kifejezze nemtetszését az Orbán kormány felé. Ezek az emberek Dr. Gödény György táborába tartoznak, ők azok, akik szeretnék, ha végre minden a régi lenne. Szeretnék, ha  az emberek visszamehetnének a munkahelyeikre és nem lehetetlenítené el őket a kormány, amikor a lakosság 98,5% -át nem fertőzte meg a vírus. A halálozások száma sem haladta meg a korábbi évek átlagait. Érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen méretű influenzajárványokról számoltak be korábban. Valamiért most egy szót sem hallani erről. Vagy talán végre eltűnt az influenza az életünkből?! A válaszokat mindenki döntse el magában....


Azonban ezért a szerveződésért Dr. Gödény 500.000 Ft-os bírságot kapott, majd további 70.000 Ft-os bírságot kapott, amiért nem viselt szájmaszkot.
Látva és ismerve a történteket, hogy Dr. Gődény György önszántából mi mindent megtett, ÉS NEM CSAK MOST, HANEM AZ ELMÚLT EGY ÉVEN, a hírportálunk stábja úgy döntött, hogy gyűjtést indítunk és az olvasókkal közösen legalább ennek a méltatlanul kirótt büntetésnek a terhét átvállaljuk. Eddig a felhívásaival ő segített bennünket, de ezt most megfordítjuk, és arra kérünk mindenkit, nem csak aki ott volt, hanem azt is aki megérti, hogy február 28-án a Hősök tere mit hozott el a jövőnk szempontjából, az CSATLAKOZZON ÉS ANYAGILAG IS TÁMOGASSA A KIRÓTT BÍRSÁG MIATTI GYŰJTÉSÜNKET.

És ez a gesztus több kell legyen most, mint egy szimpla pénzbeli támogatás, mert sokkal inkább egy megerősítést és még nagyobb erőt kell hogy adjunk, a további, egyre nehezebb, de annál szebb és keményebb munkához, hazánknak a vírusdiktatúra alóli felszabadításához!

Médiaforrás: 68800099-11153906 Külföldről IBAN: HU95-6880-0099-1115-3906-0000-0000 BIC kód: TAKBHUHB

Azért, hogy a történetnek egy - eddig nem köztudott - ráadása is legyen, volt még egy érdekes esemény, amiről most beszámolunk. A Médiaforrás is elment a Hősök terén ismertetett petíció átadására a Parlamenthez. Nem gondoltuk volna, hogy ez sem lesz egyszerű, ugyanis háromszor kellett a Parlamenthez visszamenni - mondanunk sem kell, hogy ennek ellenére a levelet mégsem sikerült ott átvetetni.

De az utolsó körben már egy, az Alkotmány utcában lévő, biztonsági őrnek lefokozott rendőr is beavatkozott, és igazoltatás alá vonta őket. Olyan alapos volt, hogy az összes adat ellenőrzése mellett még a körözési listát is megnézték, nehogy baj legyen. Sőt ezen kívül is biztosra mentek, így a hosszadalmas eljárás közben még egy kisbusznyi készenléti rendőr is befutott, biztos ami biztos! Mentségükre elmondható, hogy amikor szembesültek azzal, hogy Gődény György a fiával kettesben, még ha szájmaszk nélkül is, de akkora veszélyt mégsem jelent a hazánkra vagy a Parlament biztonságára, hogy bevetést kelljen végrehajtani, így aztán elmentek. 


AKTUÁLIS