4 hónap alatt 30 kilót fogyott Cseke Katinka EZZEL a japán módszerrel. Hatalmas elismerést érdemel!

Nyáron kezdte a fogyókúrát, a legnagyobb meleg és a bikiniszezon közepén. nem lehetett könnyű, amikor mindenki fagylaltért állt sorba. A következő nyáron viszont már büszkén viselheti a bikinit. Négy hónap kellett az elképesztő sikerhez.

Mindig jókedvű, gömbölyded színésznőként zárta szívébe az ország. Aki ismerte régen, főiskolásként vagy utána látta színházban, esetleg a Napfény íze című filmben, az tudja, hogy Cseke Katinka eredetileg karcsú nő volt. Most már az is tudja, akivel most jön szembe az utcán, már ha egyáltalán felismeri.

– Százhatról fogytam le nyolcvan kilóra négy hónap alatt. De lehet, hogy már csak hetvenkilenc vagyok, vagyis majd harminc kilót fogytam – mutatja büszkén Katinka, akinek az énekesnő, Ács Szintia mesélte el, hogy milyen módszerrel szabadult meg tizenkét kiló súlyfeleslegtől néhány hó­nap alatt.

– Sokat segített ez az indiai receptúra, de azért rádolgoztam, ne tagadjuk le! "Hálás vagyok azoknak az embereknek, akik egykor lenéztek és kövérnek csúfoltak. Ha ők nem lennének, még mindig kövér lennék!" - nyilatkozta a 30 kilót sikeresen leadó Cseke Katinka. Szintia barátnőmmel a gyönyörű alakhoz vezető út során rengeteg fogyókúrás módszert próbáltunk ki, azonban az egyik legegyszerűbb praktika bizonyult számára a leghatékonyabbnak. A következő cikkünkben Szintia részletesen mesél az általa alkalmazott kivételes módszerről, melynek segítségével még a leadott kilók újbóli felszedését is sikerült megelőznie. Íme, Ács Szintia lebilincselő története: IDE KATTINTVA OLVASHATÓAKTUÁLIS