Emilio 168 kg-ról 80-ra fogyott ezzel az otthoni módszerrel - Előtte-utána fotói magukért beszélnek! Gratulálunk!


Emilio a 2000-es évek elején 168 kilót nyomott. 2008-ban gyomorgyűrű segítségével 24 kilót adott le, de a pluszkilók vissza is szaladtak rá, miután megismerkedett felségével, Tinával, egy hónap alatt 18 kilót hízott.

Évekig küzdött a jojóeffektussal, de most úgy tűnik, ő jön ki győztesen a súlyfelesleggel vívott harcból: már csak 80 kg-ot nyom, és egyre jobban formásodik, ugyanis nemcsak a táplálkozásra figyel oda nagyon, hanem a rendszeres mozgást is beiktatta életébe.

Emilio 80 kilóra fogyott

"Két hónappal ezelőtt akadtam rá Ács Szintia blogjára, aki saját bevallása szerint 23 kilót fogyott 2 hónap leforgása alatt egy kizárólag természetes gyógynövényekből álló terméknek köszönhetően. Már megint valami néphülyítés… gondoltam, ahogy olvastam a sorokat. Érdekes módon ezúttal nem zártam be a cikket az első pár mondat után, ahogy mindig is szoktam, hanem végigolvastam. Volt benne valami… valami rejtélyes őszinteség, izgatottság, szenvedély. Úgy döntöttem adok egy esélyt ennek a terméknek. Volt már rá példa ,hogy vásároltam ilyen jellegű készítményeket, de soha nem váltották be a hozzá fűzött reményeket. Ez lesz az utolsó ilyen - mondtam magamban. Igazam is lett, csak nem úgy ahogy elsőnek gondoltam.

Ez lett az utolsó olyan termék, amiről azt ígérték, hogy segít lefogyni és én megvettem. És miért? Mert tényleg segített. Azóta csak ezt a terméket rendeltem meg újra és újra az elmúlt 3 hónapban.

Már az első héten drasztikusan beindult a fogyás. Az eredményeket látva annyira belelkesedtem, hogy vettem egy bérletet az edzőterembe is. Úgy gondoltam, ha már sikerült lefogyni, legalább valami kis izom is kerüljön a helyére. Most először tényleg hittem benne, hogy sikerülni fog. Röhögtek a barátok, családtagok és mindenki mondta, hogy már megint rászedtek... Minek veszek ilyen hülyeségeket? Most már nem nevetnek… helyette inkább kérdezgetnek, hogy hogyan csináltam. Elmondhatatlanul boldog vagyok és úgy döntöttem, ezt a boldogságot és információt másokkal is meg fogom osztani, hátha van még valaki, aki segíthet és ő is segít majd másokon. Bízok benne hogy ezzel a blogbejegyzéssel sikerül elindítani egy megállíthatatlan lavinát. Szintia blogját ide kattintva nézheted meg.

Minden jót és sok sikert kívánok nektek. Én hiszek abban hogy az álmok valóra válhatnak remélem ti is hisztek.

AKTUÁLIS