2 hónap alatt 17 kilót fogyott születésnapjára Tolvai Renáta EZZEL a módszerrel. Hatalmas elismerést érdemel! Gratulálunk!

 


Tolvai Reni az utóbbiról számolhat be, bár mindig is igyekezett egészségesen étkezni, és többször nekifutott a fogyókúrának, a karanténban tudott a legjobban elmélyülni a témában: volt ideje alaposan utánanézni, hogy melyik az a módszer, amivel a leglátványosabb eredményt tudja elérni.

– Sokat segített ez az indiai receptúra, de azért rádolgoztam, ne tagadjuk le! "Hálás vagyok azoknak az embereknek, akik egykor lenéztek és kövérnek csúfoltak. Ha ők nem lennének, még mindig kövér lennék!" - nyilatkozta a 17 kilót sikeresen leadó Tolvai Renáta. Szintia barátnőmmel a gyönyörű alakhoz vezető út során rengeteg fogyókúrás módszert próbáltunk ki, azonban az egyik legegyszerűbb praktika bizonyult számára a leghatékonyabbnak. A következő cikkünkben Szintia részletesen mesél az általa alkalmazott kivételes módszerről, melynek segítségével még a leadott kilók újbóli felszedését is sikerült megelőznie. Íme, Ács Szintia lebilincselő története: IDE KATTINTVA OLVASHATÓ
AKTUÁLIS