Egy magyar katona őszinte vallomása a lakosságnak: "Vérzik a szívem....

 

“Vérzik a szívem! Felesküdtem arra, hogy védem a hazám és a benne élőket, ha kell az életem árán is.

A kormány meghozott egy döntést, katonák segítsék a rendőri szervek munkáját országszerte, illetve mennek különböző feladatra. Elhiheti nekem mindenki (szerintem leírhatom), hogy minden társam, kollégám jobban örülne ha otthon lehetne a családjával, hogy együtt vészelhessék át azt, ami történik idehaza. Az emberek 60%-a azt sem tudja mit csinál egy magyar katona. Én nem vettem részt benne, de amikor jött az árvíz mindenki őket hívta, vörösiszapnál mindenki rájuk támaszkodott (nyilván sok más szerv is részt vett benne – tiszteletem mindenkinek érte a mai napig). 2015-ben, amikor elkezdtek jönni a nem kívánt emberek ezrei, akkor is jó volt, hogy ott vol a “hülye egyenruhás” a kerítés mellett és szembenézett több száz emberrel. Nyilván aki nem volt ott nem tudja milyen..

Nekem volt benne részem! Eddig a bolti eladókat lenézte mindenki, most meg már isteníti őket az ország, amivel nincs is baj! A baj azzal van, hogy eddig nem tiszteltétek őket sem, pedig illene. Megosztások alatt olyat látok hogy : zsoldosok! Hát e mellett azért megállnék én egy percre, mint kis senki mezei katona.

Olyat is láttam hogy : KATONAI PUCCS VAN KÉSZÜLŐBEN! Ezen mondjuk nevettem, mert azt sem tudjátok szerintem mit jelent. 🤣És kikérem magamnak…a Zsoldos pénzért öl, nem önként esküszik fel a piros-fehér-zöld-re…igen kapunk pénzt a szolgálatért, ahogy a pék is kap azért, ha kenyeret süt! Jó lenne, ha tisztába tennétek magatokban a katona szót és ha engem nem is (mert van olyan ismerősöm) a katonák nagy részét tiszteljétek már meg annyival, hogy nem szidjátok őket! A saját hazátok fegyveres erőit, akik titeket védenek ha baj van. Azokat mocskoljátok nyíltan a világhálón.

Láttatok már éhes embert pénz és étel nélkül túlélni?! Nem. Én sem. De hallottam olyantól, aki már látott (nem ebben az országban szerencsére). Most mikor még van rá pénz, van bőven élelem is egymást lökdösitek fel, hogy 5kg-l több liszt legyen a szekrényben. A biztonságotokért megyünk ki védőruha, minden nélkül bele a közepébe.. “A Katona oda megy ahonnan mindenki más menekül”.. Adjatok hálát a jó Istennek, hogy erre nem került még sor! Ha ne adj’ Isten elkezdenének durrogtatni, azt olvasnám mindenhol: hol a Honvédség.?!.. Hol vannak a katonák?!.. Nyilván akkor a katonaság lenne a világ teteje, ahogy most a OMSZ. Amivel nincs is baj. A baj itt is azzal van, hogy őket se néztétek semmibe. Amit ők megélnek a mostani időkben (és a sima hétköznapokon)…minden tiszteletem az övék! Kitartást kívánok és mindent köszönünk!

Visszatérve, nem azért megyünk ki “közétek” (gondolom otthon vagytok) mert azt akarjuk, hogy féljetek. A kormány az ellenkezőjét szeretné elérni. Érezzétek magatokat ebben a kegyetlen helyzetben biztonságban és tudjátok, hogy számíthattok ránk bármi van, mert jelen vagyunk. Nagyon elszomorodtam a kommenteket látva.

Nem tudok sok évet magam mögött a Honvédségnél, de engem személy szerint rosszul érint, hogy így tekintetek ránk. Szívből csináljuk ugyanúgy ahogy a tűzoltó, rendőr, mentő.. És igen, nem sok pénzért. Kapjatok inkább észbe, ne a Római parton lángosozzatok, és akkor mineket nem küldenek ki az utcára! Inkább fogjátok össze a családot és legyetek otthon. Azért ne menj ki mert süt a nap! És?? 1-2 hónap múlva nem lesz jó idő, vagy mi??!!! Most van napközben 12 fok kikell menni, júniusban meg a 30 fokban legyezhetitek magatokat az engedéllyel, amivel majd kimehettek az utcára napi 2x, komoly indokkal.

Jelzem, hogy életeket tesztek kockára akármilyen hihetetlen is, mert nem fogtok fel belőle semmit még. Nézzetek meg egy olasz videót. Egyre többen raknak ki, miket tanácsolnak és jelzik hogy mennyire lebecsüli mindenki ezt a világjárványt holott halomra szedi az áldozatait.

Becsüljétek azokat akik értetek vannak, titeket védenek és nektek segítenek ha baj van. És ez nem csak az egyenruhásokra vonatkozik, bár úgy gondolom mire a végére érünk – márpedig a végére fogunk🙏 – minden meg fog változni. Legalábbis átértékelik egymást az emberek. Ezt a társadalom összetartásával, együttműködésével lehet legyőzni. Nem akartam leírni semmit de dühömben nem tudtam magamba fojtani. Ez nem változtatja meg gondolkodásom és teszem a dolgom! Akinek nem inge, ne vegye magára!

“egy ledöbbent MAGYAR katona”.

AKTUÁLIS