40 év felett is leadhatsz 23 kg-ot, 2 hónap alatt. Most megosztom veletek tapasztalataim, valamint felfedem a karcsú alak és a jókedv titkát:

Sziasztok, üdvözöllek titeket a blogomon! 3 hónapja még egy kövér tehén voltam, de a lányomnak köszönhetően sikerült formába hoznom magam és megtalálnom a szerelmem. Egy szokatlan, smaragdzöld, gazdag ízvilágú ital segítségével sikerült lefogynom és túllendülnöm a depresszión a férjem halála után. De mindent csak sorjában! Kicsit több vagyok, mint 40. A férjem egy évvel ezelőtt hunyt el. Egy fiam és egy lányom van: Alex az egyetemen tanul, Betti megházasodott és egy másik városban él. Mindketten ritkán látogatnak meg. A férjem halála után elveszítettem az élet értelmét. Olyan érzés volt, mintha robot lennék – a munkába menet és otthon is autópilóta módban volt az agyam, és semmi energiám nem volt főzni, ezért gyors ételeket és egészségtelen rendelt kaját ettem. 

 A következő oldalon részletesen mesél az általa alkalmazott kivételes módszerről, melynek segítségével még a leadott kilók újbóli felszedését is sikerült megelőznie. Íme a lebilincselő története:

AKTUÁLIS