Harmonikázni kezdett felesége kórházi ablaka alatt a 81 éves férfi, miután nem mehetett be szerelméhez! SZÍVSZORÍTÓ VIDEÓ!

 


Nemrég napvilágot látott egy felvétel, melyen az látható, ahogy egy 81 éves olasz férfi szerenádot ad feleségének kórházi ablaka alatt, miután a korlátozások miatt nem mehetett be az épületbe. Az eset az észak-olaszországi Castel San Giovanni városában történt. A videón az látható, ahogy Stefano Bozzini játszani kezd harmonikáján, hogy kórházban lévő felesége arcára mosolyt csaljon.

A VIDEÓ A CIKK ALJÁN TALÁLHATÓ! 

A kórház, ahol Carla Sacchi, a feleség feküdt, nem kezel koronavírusos betegeket, Stefano a vírus terjedésének megakadályozása érdekében bevezetett korlátozások miatt nem tudott bemenni párjához, akivel már 47 éve házasok. A korlátozások sem akadályozták meg őt abban, hogy egy romantikus gesztussal örömet okozzon feleségének.

Egy szívmelengető köszöntés után Stefano több szerelmes dal feldolgozását adta elő feleségének, aki a második emeletről kíváncsian figyelte az előadást. Repertoárjában szerepelt Engelbert Humperdinck ’Spanish Eyes’ című száma és feleségének több kedvence is. Az ANSA olasz hírügynökség szerint Stefano és Carla 1973 óta házasok. Stefano, az olasz hadsereg “Alpini” csapatának (elit hegyi gyalogság) nyugdíjas tagja egyedül tanult meg harmonikázni és meg is kapta az „Alpok Gianni Morandije” – becenevet, mert bármikor, amikor csak valaki őt látta, a harmonikáján játszott.

„Napsütés volt, akár egész nap tudtam volna játszani” – mondta Stefano az ANSA-nek, akik arról kérdezték, hogy milyen érzés volt feleségének szerenádot adni. A meghitt előadásról készült videót és a fényképet Valerio Marangon, vélhetően Carla fia osztotta meg Facebookon.

AKTUÁLIS