DURVA, ahogyan a 3 hetes újszülött babájával végzett a nő! Úgy érezte a férje jobban szereti a kicsit.....

 

Féltékenységében gyilkolta meg háromhetes újszülött babáját egy ukrán nő. A 21 éves anya – kinek nem hozták nyilvánosságra nevét – úgy érezte, férje jobban szereti gyermeküket, ezért egy késsel elvágta kislányuk torkát. Szívtelen tettét akkor hajtotta végre, amikor a baba 26 éves apja levitte a szemetet rivnei panellakásukból. Miután a férfi visszatért házukba, látta, hogy felesége keze csupa vér, így pánikolva szaladt be a szobába, hogy megnézze, minden rendben van-e babájukkal. A kicsit azonban nem találta kiságyában, ahol azelőtt békésen aludt, ezért átkutatta érte az egész lakást. A fürdőszobába lépve látta meg egy hatalmas vértócsa közepén az újszülött élettelen testét.

Az apa azonnal értesítette a hatóságokat, de a kiérkező mentősök már nem tudtak segíteni a meggyilkolt kislányon. A férfi zokogva rogyott össze nappalijuk közepén, amit felesége képtelen volt megérteni. A mentősök beszámolója szerint a gyilkos nő folyamatosan azt kérdezgette férjétől, miért sír olyan keservesen.

A kivégzett újszülött nagymamáját, Maria Momotot szintén mélyen sokkolták a történtek. – Én és a fiam imádtuk azt a csöppséget, egyszerűen mindent megadtunk neki. Az anya féltékeny lett, mert azt hitte, a fiam jobban szereti a gyermekét, mint őt – mondta könnyes szemekkel az apai nagymama.

A rendőrség a házkutatás során megtalálta a konyhában a gyilkos fegyvert, melyen még mindig rajta volt a kislány vére. Amikor a nyomozók számon kérték a fiatal nőt, miért gyilkolta meg saját gyermekét, az nem tudott magyarázatot adni tettére. Azt állítja, egyáltalán nem emlékszik semmire, ami aznap történt.

A nőnél tavaly novemberben agyhártyagyulladást diagnosztizáltak, ami egyes szakértők szerint kihatással lehetett mentális egészségére. Kezelőorvosai szerint azonban teljesen egészséges volt mind fizikálisan, mind mentálisan, amikor a kislánya megszületett március harmadikán. Ennek fényében úgy vélik, nem okolható az agyhártyagyulladás és annak lehetséges szövődményei a tettéért, hiszen gyógyultnak minősült. A gyilkos nő jelenleg előzetes letartóztatásban van. Pszichiáterek vizsgálják, hogy valóban nem volt-e tudatában cselekedetének a gyilkosság éjszakáján, vagy csak megjátssza az amnéziát. Ha bűnösnek találják, tizenöt év börtönbüntetésre számíthat kegyetlen tettéért.

AKTUÁLIS