Boros Lajos megdöbbentő részleteket mesélt Bochkor Gáborról: "- Voltak olyan balhék, hogy a pofon előtt egy tizedmásodperccel hagytuk abba!" Önök gondolták volna, hogy ilyen a két rádiós kapcsolata egymással?

Boros Lajos megdöbbentő részleteket mesélt Bochkor Gáborról: "- Voltak olyan balhék, hogy a pofon előtt egy tizedmásodperccel hagytuk abba!" 
Önök gondolták volna, hogy ilyen a két rádiós kapcsolata egymással?Bochkor Gábor és Boros Lajos 25 évvel ezelőtt kezdtek el együtt dolgozni, ám ma már gyakorlatilag nem is beszélnek egymással. A legfrissebb BEST magazin azt írja, hogy már az első pillanatban sem volt szimpatikus Bochkor Borosnak és a véleménye később sem változott meg kollégájáról. 


 "– Mit kedvelhetnék benne? Tűz és víz vagyunk. Nem érdekel engem az, ami őt, és őt sem, ami engem. Másfajta a tudásunk, a gyökereink és a világlátásunk is" – nyilatkozta egyszer Lali király, aki szerint előfordult, hogy majdnem tettlegességig fajultak a vitáik. 
"- Voltak olyan balhék, hogy a pofon előtt egy tizedmásodperccel hagytuk abba"  – állította a súlyos szívműtéten átesett Boros.  


Az éterbe hamarosan a Retro Rádióban visszatérő Bochkor szerint ennyire durva dolgok azért nem történtek, de azt elismerte, hogy volt feszültség közte és Boros között, és néha veszekedtek is. Elmondása szerint nem rajta múlt a jó viszony, barátok pedig azért nem lettek, mert Boros meghúzta a határt a munka és a magánélet között és Lali király egyszerűen kitörölte a telefonszámát, miután 8 évvel ezelőtt elköszöntek egymástól a stúdióban, ma pedig már nem is beszélnek egymással.

Forrás: borsodonline.hu

AKTUÁLIS