A háztetőről akart a medencébe ugrani egy amerikai nő, nagyon megbánta, könnyen tragédiával is végződhetett volna az a bulibaleset! Önök szerint ez normális viselkedés?

A háztetőről akart a medencébe ugrani egy amerikai nő, nagyon megbánta, könnyen tragédiával is végződhetett volna az a bulibaleset! Önök szerint ez normális viselkedés?A függetlenség napját ünnepelte egy csapat amerikai fiatal július 4-én. Medencés bulit tartottak, ahol egy idő után kissé elszabadultak a dolgok – írja a Daily Mail című brit bulvárlap.  


A buli egy pontján néhányan elkezdtek a háztetőről ugrálni a medencébe. A probléma ezzel csak az volt, hogy a ház és a medence között volt egy fedett terasz, melynek tetejét át kellett ugrania annak, aki a vízben szeretett volna landolni. Egy fiatal nőnek ez nem sikerült. 


Ahogy a képen is látszik, a nő egy férfivel együtt készült leugrani. Bár a férfi simán abszolválta a mutatványt, a nő lába megcsúszott. Bár a felvételen látszik, hogy a nő akár súlyos sérüléseket is szenvedhetett volna, úgy tűnik, nem esett komolyabb baja.


Forrás: 24.hu

AKTUÁLIS