Tegnap délután a 19 hetes ultrahangos vizsgálatról jöttem hazafele, amikor a buszon két roma fiatal Ezt a borzalmat művelte velem! Segítsetek őket elkapni!

Tegnap délután a 19 hetes ultrahangos vizsgálatról jöttem hazafele, amikor a buszon két roma fiatal Ezt a borzalmat művelte velem! Segítsetek őket elkapni!Borzalom ami tegnap a buszon történt velem! A segítségeteket szeretném kérni abban a reményben, hogy veletek elkaphatjuk azt a két roma fiatalt, akik Ezt tették velem!

De kezdjük az elején. 19 hetes terhes vagyok és tegnap voltam a félidős ultrahangos vizsgálaton. Sajnos egyedül kellett elmenjek erre a vizsgálatra, mert a párom külföldön dolgozik jelenleg is. Miután végeztem a doktornál, felszálltam az 5-ös buszra és elindultam hazafele. A Júlia utcánál két roma fiatalember is csatlakozott a járathoz, akik a felszállást követően kiszemeltek maguknak és inzultálni kezdtek! Nem akarom ecsetelni, de durva megjegyzéseket tettek rám, hogy mihez kezdenének velem még így terhesen is. Kérdezték, hogy nem akarok e velük menni a lakásukra és bulizni egyet!

Nem vagyok egy ijedős nő, ezért megmondtam nekik, hogy hagyjanak békén, majd elküldtem őket "melegebb éghajlatra". Ekkor a magasabbik srác ezt rossz néven vette és elkezdett velem ordibálni, hogy:

- Mit képzelsz magadról Te hülye k..va?! Talán nem vagyok elég jó neked?

Ekkor felálltam a helyemről és megpróbáltam elindulni az ajtó fele, hogy a harangvirág utcai megállónál leszálljak de abban a pillanatban a magasabbik férfi megragadott a karomnál fogva, visszarántott és hasba rúgott! Ezután leugrottak a buszról és elrohantak. A buszsofőr látva az esetet megpróbált utánuk rohanni, de nem sikerült őket elkapnia!

Nem voltunk valami sokan a buszon, de addig a pillanatig senki nem jött oda segíteni, amíg a két roma a buszon volt. A történtek után visszamentem az orvosomhoz, hogy vizsgáljon meg, de egyelőre nem látott semmi rendellenességet, ami nem zárja ki azt, hogy a későbbiekben ez nem lesz valamilyen kihatással a gyermekemre. Könyörgöm nektek segítsetek egy megosztással eljuttatni történetemet minél több emberhez hátha valaki látta és felismerte őket.

Tehát, ha valaki délután 17 óra magasságában a Harangvirág utcánál rohanó 25-30 év körüli két roma férfiről tud bármilyen információval szolgálni, az kérem az alábbi email címen jelentkezzen, vagy a legközelebbi rendőrkapitányságon!

A magasabbik férfi citromsárga kapucnis pulóvert és kék farmert viselt a másik pedig piros széldzsekit, rapper melegítő nadrágot és egy csillag volt a bal szeme alá tetoválva!

A segítségeteket előre is köszönöm!

Virág Szilvia

email: viragsziszi84@gmail.com

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS